Vi har funnet V4-bankeren på Eskilstuna


Kaj Widell har flere fine hester å kjøre i V4-lunsjen på Eskilstuna. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com
Kaj Widell har flere fine hester å kjøre i V4-lunsjen på Eskilstuna. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com

16. mai innledes med en internasjonal V4-lunsj fra Eskilstuna, og det er ingen dårlig omgang. Vi tror det kan gi penger i Sverige!

Dagen før dagen er her, og vi skal ta fatt på flere fine travomganger. Det er masse trav 16. mai. Torsdagen åpner med en flott internasjonal V4-lunsj fra Eskilstuna. 12:20 er fristen her. Rett etter V4-avslutningen i Sverige, så går turen til Drammen. Her venter det en deilig V5-lunsj fra 13:40. I kveld er det Bergen det skal dreie seg om. I Sverige kjøres V64-omgangen på Åby. Her er det jackpot! Det ligger veldig fine 1 111 841 kroner ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller med banker i V4-spillet på Eskilstuna. Det er en frekk variant, men vi har det klart for oss hvordan løpet skal bli kjørt. 

Sjekk ut våres V4-analyser: 

V4-3: I denne avdelingen hadde vi altså bestemt oss for å gå all in på 8 Global Tailwind. Vi mente at hesten ville hente en lengde på den klare utfodreren 7 Mr. Deauville på startsiden og gjerne ta seg til tet tidlig. Nå blir det ikke slikt. Dette løpet ble plutselig veldig mye enklere for 7 Mr. Deauville. Vi ser nå ingen grunn til å gå i mot den vi mente var motstanderen til vår opprinnelig banker. I V4-3 bankerspiller vi derfor Mr. Deauville. Hesten var utrolig tapper fra dødens sist. Holdt strålende til andreplassen utvendig for Urgent Call da. All in!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1: 10 You To Neat galopperte som vinner 50 meter fra mål på Gävle sist. Hesten så veldig fin ut og tapte 100 000 svenske kroner på det. Grunnet galoppen så står han litt bedre til i dagens løp. Tiendespor mot dagens motstand kan bli veldig riktig. You To Neat har nå tre løp i kroppen i 2019, og begynner virkelig å finne toppformen nå. Det så vi sist, da han uten galopp, hadde slått en såpass god traver som Minnestads El Paso. Vår tipsener!

Se også opp for 4 Nicklas M.J. Denne årsdebuterte med en flott seier i Årjäng. Skoløs fungerte ypperlig da, og dette er en hest med flott kapasitet. Som en 10-prosenter torsdags morgen må han med på alle bonger. 

V4-2: 3 Ashram har nå fått to løp uten sko på føttene. Nest sist ble det galopp. Glem det. Nå sist ble hesten sendt i tredjespor med runden igjen. Først i tredjespor resten av løpet sto hesten på strålende til femteplassen. Det var ganske hyggelig motstand, og innsatsen vitner utvilsomt at formen er på rett vei. Ashram er en traver som har vist mer enn nok kapasitet til å vinne et lunsjløp som dagens. Får han det nå til å stemme for seg selv mener vi bestemt at dette skal være en god traver i løpet. Motivert objekt. 

V4-4: 4 Dream Cash var jeg lenge inne på å bankerspille. Ready Cash-sønnen har nemlig et veldig fint løp foran seg i dag. Han er rask bak bilen og det oser tet og slutt her. Innsatsen nest sist var virkelig av beste merke, men nå sist på Solvalla ble jeg noe skuffet over 4-åringen. Han sto ikke helt inn og ble frakjørt av vinneren. Han burde holdt noe bedre. I tillegg har hesten vært strøket for sykdom etter det løpet. På topp vinner hesten dette løpet, men det er ikke mangel på konkurrenter i V4-avslutningen. Spilles ikke alene, men en god favoritt er det.