Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis Bjerke travbane som er det sportslige og spillemessige høydepunktet denne helgen. En strålende flott V75 venter lørdag og søndag står storløpene i kø når Oslo Grand Prix avslutter V75-rebusen. Men det foregår naturligvis ting andre steder enn på Bjerke og i Danmark er det som vanlig galoppløp på Klampenborg lørdag. Her er det både V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.45, mens V5 som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35. Og nettopp på Klampenborg satt tipsene meget bra forrige lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott V4-gevinst på Klampenborg lørdag 1. juni
Våre galoppeksperters V4-forslag på Nettavisen med innleveringspris på kr 480 satt klokkerent denne lørdagen og V4-utbetalingen stoppet på flotte 3 243 kr. Samtlige andelslag på Eksperten satt.

Solid V5-gevinst på Klampenborg lørdag 1. juni
Også i V5-spillet ble det fullklaff. Det største V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1920) satt som et skudd. Det forslaget satt med alle fem hestene i V5-4 og fire hester i V5-5, og til tross for at det ble favorittseire i begge disse løpene, endte V5-utbetalingen på meget akseptable 9 115 kr.

Flotte V4-tips til Øvrevoll torsdag 6. juni:
Våre eksperter kom ikke land med V65-tipsene sine, men i V4 ble det fullklaff. V4-forslaget med innleveringspris kr 432 satt klokkerent og betalte tilbake fine 4 284 kr.

Frisk lunsj i København
Lørdagens lunsj på Klampenborg er absolutt interessant. Mange jevne felt, hvor det i flere tilfelle er veldig få hester som er sjanseløse. På de flate bongene har vi valgt å være tynne i V4-4/V5-2 og V5-4. V4-4 er en såkalt supersprint over 650 meter, en distanse som er over løpet av 35 sekunder. 7 Hells Angel vant i årsdebuten, og han har gjort det bra på denne distansen. Men en av de bedre hoppene i Skandinavia er 8 Monza. Hun har aldri prøvd distansen, men har alltid vært raskt i gang. Den nevnte duoen tror vi kan gjøre opp, men det må ikke bli noe galt i starten.

I V5-4 er 1 Good Luck en klar favoritt. Hun var dyktig som toer i 1000 Guineas bak Queen Rouge. En liknende prestasjon er nok til å vinne, men vi er ikke helt sikre på at hun gjentar den. 2 Nathaniella og 8 Doctor Knox er hestene vi tror kan utfordre. Sistnevnte har startet to ganger i Danmark. Har vært mye slått, men møtte de aller beste. Kanskje liker han at motstanden nå er klart enklere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.