Vi jakter ny lunsjsuksess


Mikael J. Andersson er aktuell i dagens V4-lunsj på Axevalla. Foto: Anders Kongsrud/hesteguiden.com.
Mikael J. Andersson er aktuell i dagens V4-lunsj på Axevalla. Foto: Anders Kongsrud/hesteguiden.com.

Det ble servert meget solide tips i lunsjen tirsdag, og samtlige bonger på Eksperten satt. Torsdag jakter vi en ny herlig opptur!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen:
B.B.S. Sugarlight sin stallkamerart innfrir
V5/V4 Øvrevoll:
Nettavisen jakter ny Øvrevoll-opptur
V65 Klosterskogen: Toppobjekter serveres på Klosterskogen
V64 Bollnäs: Herlig V64-jackpotomgang med 630 000 ekstra
V75 Eskilstuna lørdag: Tidenes jackpot med 76,3 millioner ekstra
V75 Eskilstuna lørdag:
Så enkelt spiller du om 110 millioner
Oddstips 1: Rosenborg til vanvittig odds
Oddstips 2: Celtic kan slå et svekket RB Leipzig
Oddstips 3: Arsenal cruiser videre
VikingLotto: To nordmenn vant enorme 142,8 millioner

En mildt sagt innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og  galopp. Axevalla er først ut, og her er man i gang med V4-spillet kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen hvor V5-1 begynner kl.13.40. Øvrevoll byr så på V5 + V4, og løpene på galoppen starter kl.16.15. Klosterskogen står for den norske V65-omgangen med start 18.55. Det store høydepunktet skjer i Sverige, og da skal vi til Bollnäs. Her er det nemlig JACKPOT i V64-spillet, og det ligger 629 845 ekstra i sekserpotten.  

Supertreff på en siste info bong i V76 på Bjerke 7. november!
Petter Kristiansen kom ikke helt i mål på de "vanlige" bongene på Bjerke denne onsdagen, men med SISTE INFO BONGENE gikk det straks bedre. Den største siste info bongen (fire andeler a Kr.850) satt nemlig som støpt, og betalte ut storfine Kr.81 203,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Samtlige bonger på Eksperten satt i lunsjen tirsdag, og bongen på Kr.432 betalte ut meget fine Kr.2 438,-. Nå tar vi nye tak, og er sulten på en ny opptur i dagens lunsj på Axevalla. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 3 Sundsholms Fatima – Er ikke en hoppe som rader opp, men den er i en fryktinngytende form, og den skal opplagt passes i et løp som dette. Nå sist ville den ikke være med fra start (volte), galopperte, og havnet langt bak feltet. Kom gnistrende tilbake, og varslet superform! Er god nok i massevis om den leverer slik igjen, og som for lite spilt må vi bare varsle. SKAL MED PÅ ALT!

V4-2 : 5 Sunday Rhyme – Et småskummelt hoppeløp som ikke trenger å være helt lettløst om da ikke vår tipsener innfrir. Den avgjorde sikkert nest sist, mens den sist gikk helpigg i mål uten å få helt fritt frem. Har bra grunnkapasitet, og feilfritt skal sjansene være store. Vi stoler dog ikke fullt ut på den, og nøyer oss derfor med å plassere den først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 8 Uragano – Har fått et ordentlig løp i kroppen etter en lengre pause, og det gjorde nok veldig godt. Fullførte fint, men så noe tung ut for dagen. Er fort merkbart forbedret til denne oppgaven, og den er også kraftig kuskeplusset med Kim Eriksson. Fra et nydelig spor på tillegget er den verdt et forsøk, og vi roper et stort varsko.

V4-4 : 10 Omay Southwind – Debuterte for Eric Martinsson sist, og den gikk et fullt godkjent løp til fjerde. Vi snakker her om en skikkelig grunnkapabel hoppe som normalt duger veldig godt i det grunnlaget som den står inne i. Nå er det dessuten opp med Kim Eriksson, og det MÅ være spennende. Prøves som en mulig skrell i en ellers ganske jevn finale.