Vi jakter ny suksess i lunsjen


Bjørn Goop kjører en av våre store luringer i lunsjen denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører en av våre store luringer i lunsjen denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vidåpen V4-lunsj med hoppeløp samt et amatørløp! Dagens beste objekt er en lekkerbisken, og her skal favoritten få kjørt seg!

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Raufouss mot OBOS-ligaen
Tippekupongen: Kan Liverpool-helten sikre tippejubel?

Tar du rygg på oss i Sverige? Sjekk ut følgende fra denne uken:

* Nye SUPERTIPS ble servert til Sverige, og Axevalla lørdag 18. juli! V4-forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 betalte nemlig ut meget fine Kr.8 566,-

* Fra Kalshamn torsdag 16. juli så ble det også fullklaff for V4-forslaget. Her kostet bongen Kr.960, og utbetalingen nå ble Kr.7 653,-

* Vi startet også uken bra, for vårt V4-forslag fra Halmstad mandag 13. juli suste også inn. Her gikk det mellomste forslaget på Kr.420 inn med meget fine Kr.3 982,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller uten banker i dagens V4-omgang, og her er våre objekter:

V4-1 : Ni utartede 3-åringer, og vi snakker dessuten om hopper. Umulig å ranke på forhånd, og varming/prøvestarter må sees før vi har noen oppfatning av hvordan dette vil ende. Her strekes samtlige ni hester på bongene. På Eksperten så vil vi prøve å få med oss det helt siste så godt det lar seg gjøre.

V4-2 : 11 Global Sunset – Nytt vidåpent løp med hopper i lavt grunnlag. Her har dem imidlertid gjort noen løp, og da går det å ranke dem. Draget vårt fikk maks nest sist, men den gikk trossalt 16,1/1900m, og det er sterkt på en bane i Danmark. Kommer nå til Sverige, og der kan den nok et sekund raskere. Peter Jensen pleier å komme med kvalitet, og den kan overraske mot en ikke så altfor hard motstand.

V4-3 : 10 Dirty Dancing In – Gav et RÅLEKKERT inntrykk første gangen ut. Bare danset i fra de øvrige nedover oppløpet, hadde flust av krefter igjen, og på klokken stod det 14,3 s 1000m som ubrukt. Dette er en hest som vi bestemt mener har MASSE inne, og når en slik «flotting» blir betydelig mindre spilt enn favoritten så må vi bare varsle! SKAL MED PÅ ALT!

V4-4 : 4 Sharif America – Får den rutinerte amatøren Peter Arnqvist opp bak seg, og det er spennende i dette amatørløpet. Når det gjelder hesten så trakk den seg sist etter et vanlig tøft opplegg fra Lutfi. Gangen før så var den dog helt strålende, og vi likte den skarpt da. Var også bunnsolid i nederlaget tredje sist. Skulle den kanskje komme seg foran her, ja, da er mye gjort, og vi ILER til med førstevalget.