*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter ny suksess i lunsjen

Ove Lindqvist kjører et par mulige skrellbud i dagens lunsj. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Ny herlig lunsj fra Sverige! Helfrekk ide i finalen som varslet form sist! Lynrask dame dukker opp på sin beste distanse! Vi skal ta for oss i dagens lunsj!

13.10.15 11:56

Sportspills meny tirsdag:
V5 Drammen:
Utfordrende lunsjomgang
V65 Momarken:
Jackpotkveld med en solid banker
V64 Axevalla:
Saftig jackpot med 1,6 millioner ekstra
Oddstips 1: Alt ligger til rette for Tyrkia
Patriotisk oddslangskudd: Norge kan stå for et mirakel
Tippekupongen: Norge får neppe Malta-hjelp

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV
Videoquiz: Hvor mye kan du om landslaget?

Lunsjfest i Boden 12. oktober - Kr.480 ble til Kr.6 907!
Det ble igjen servert flotte tips til vårt naboland denne mandagen! Vi synes på forhånd at omgangen var spennende, og det viste seg å være helt riktig. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut flotte Kr.6 907,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag 10. oktober - En bra dag for våre kunder!
På Bergen Travpark så slo en av våre godbiter i V75-omgangen til, og det var lekestue for overraskelsen Trygfaks (7,8%). Vårt mellomste forslag på Nettavisen, med en innleveringspris på Kr.420, satt igjen med 7x1x5 i de tre siste løpene, og det var litt surt at det ble tre favoritter. Vi måtte derfor nøye oss med en utbetaling på Kr.1 950,-.

Under jackpotomgangen i Harstad samme dag så suste også vårt mellomste forslag på Nettavisen inn. V65-forslaget kostet Kr.480, og betalte ut fine Kr.2 744,-. Her serverte vi også en ordentlig godbit, og Truman Zet (7,2%) skuffet oss ikke! Den var faktisk et sistevalg når vi la ut tipsene, og selv om den ble mer spilt, ja, så var det en lekkerbisken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gävle serverer sine kunder en svært interessant V4-omgang denne tirsdagen! Det nærmeste vi kom banker, og den vi lar stå alene på de litt mindre bongene er 2 Klöver All Over (V4-3). Normalt sett leder den sitt løp rundt om... Få med deg følgende:

V4-1 : 3 Cathrine Frökna (18,1%) – Var kjent i Norge for sin store fart, og dette ser ut som en passende oppgave for den hurtige hoppen. Har gjort fine løp over en distanse som normalt sett skal være litt for lang den siste tiden, og dette er en hest som virkelig har funnet seg godt til rette i nye omgivelser. Støter her på riktig motstand, og den må tas på alvor. OBS!

V4-2 : 2 King Creole (16,2%) – Er noe bedre enn raden, og den skal passes på tirsdag. Hadde en iskald oppgave sist, men tidsmessig gikk den uansett godkjent. Nest sist er den bra etter galopp, mens den avgjorde lett til seier tredje sist. Står her perfekt til, og kommer den seg bare avgårde uten noe tull så forventer vi at den dukker opp helt i fremste rekke.

V4-3 : 2 Klöver All Over (63,9%) – Jogget 10,5 fra tet fjerde sist, og dette er en meget god sprinter. Har de siste gangene slitt med elendige spor, og den har dessuten vært ute i tøffe V75-oppgjør. På tirsdag har den en skreddersydd oppgave foran seg, og det meste tyder på at den tauer dette løpet rundt om. Topp mulighet, og en banker på de litt mindre bongene.

V4-4 : 6 Bahia Blanca (7,6%) – Burde være spennende i finalen. Den avsluttet meget bra etter å ha blitt grovt hindret sist. Vi har 15,7 s 800m på klokken, og vi likte det vi fikk se da. Står nå spennende til, den kan åpne, og med bedre flyt enn sist, ja, da kan den overraske. MÅ MED PÅ ALT!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag