Vi jakter ny suksess i Sverige

Ulf Ohlsson kjører en av våre store luringer i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en av våre store luringer i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk ide i monteløpet! Supersjokk så ut som forvandlet sist! Nye godbiter blir servert til lunsj, og her er det bare å ta rygg.

Sportspills meny lørdag
V75 Leangen lørdag: En viking fikser V75-cashen
Oddstips 1: Stabæk fortsetter kjøret
Oddstips 2: Ingen ny arbeidsulykke for Sogndal
Oddslangskudd: Outsiderne kan skrelle i fotball-VM
Tippetips: Rosenborg virker ustoppelig
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Färjestad byr på en utfordrende lunsjomgang denne lørdagen, og vi tror på fine kroner for dem som greier å løse V4-rebusen. 9 Antonio America (V4-4) er slik vi ser det en kanon i grunnlaget, og det kan være en frekk banker for dem som vil gardere ekstra godt i de tre første løpene. Vi velger dog å spille uten banker på de litt større bongene, og her er dagens objekter:

V4-1 : 2 Lookh Magic – Ble bortridd av en ikke veldig bra rytter sist, og det løpet velger vi å se bort i fra. Nest sist så avslutter den enormt sterkt bak meget gode Ubert Mourotais, og den passerte mål med krefter igjen da. Møter ikke en så gode hest som Ubert Mourotais i dette feltet… Klaffer det bare litt på veien så er draget vårt meget spennende, og vi må bare varsle! MÅ MED PÅ ALT I DETTE MONTELØPET!

V4-2 : 4 Vanity Matters – Var Bjørn Goop veldig opp på før debuten i hans regi nå sist. Da skuffet den, og den kan umulig ha vært helt frisk for dagen. Var strålende i fjor, og dette er en hest som skal duge godt i slike omgivelser som dette om den bare viser det den kan. Fortjener et forsøk da det er billigere imot nå.

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 7 Tarragona Ås – Trenger selvfølgelig flyt fra dette sporet, men får den det, ja, da er den meget spennende. Nå sist på Solvalla i steintøffe omgivelser ble den sittende bom fast som helpigg, og den så magisk fin ut for dagen! Hadde alt av krefter igjen. Kan fort overraske i billigere omgivelser nå!

V4-4 : 9 Antonio America – En banker for de frekke! Nå sist ble det helt feil, men den gjør uansett ikke noe dårlig løp. Fullfører sterkt i kulissene etter en håpløs innledning, og vi har 12,2 s 600m på klokken. Nest sist så er den bunnsolid etter et tøft opplegg, og vi likte den skarpt da. Har forbedret seg MYE i regi Reijo Liljendahl, og mot billig motstand på lørdag så må vi bare tro hardt!