*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter ny V4-opptur til lunsj

Rikard N. Skoglund er aktuell i lunsjen tirsdag. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Kr.192 ble til Kr.3 579 i lunsjen mandag! Nå gir vi gass mot en NY V4-opptur, og det gjør vi i en svært spennende omgang! Du tar vel rygg?

12.02.19 19:18

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med to solide bankere
V64 Jägersro: Stor V64-jackpot med over en million ekstra
Oddstips 1: Glem Paris, vi tror på United!
Oddstips 2: Porto gir Roma kamp
Oddstips 3: Brictol City har fått opp dampen
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ble FULLKLAFF i lunsjen mandag, og Petter som hadde ansvaret for lunsjen da traff på ALT av V4-bonger. Den minste bongen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut knallfine Kr.3 579,-. Nå tar vi nye tak i lunsjen, og til Gävle tirsdag skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 5 Sneak Peek – Er en fersk hoppe med dårlig rad, og den blir neppe mye spilt i et løp som dette. Varslet dog form etter pause sist hvor den gikk PIGG i mål etter veldig sene luker. Tirsdag blir den SOLID kuskeplusset med Rikard N. Skoglund, og skulle Sneak Peek eventuelt være ytterligere forbedret, ja, da møter den en såpass billig gjeng at den kan overraske. Settes først i et ellers VELDIG jevnt løp.

V4-2 : 3 Quite A Star – Er vi veldig inne på denne tirsdagen, og det kan opplagt dreie seg om en HELFREKK banker for de som ønsker å gå tynt. Her burde den komme seg tidlig foran, og fra tet blir den alt annet enn enkel å plukke ned. Har vært fullt godkjent på Solvalla de siste gangene, og den er billigere ute nå. Hadde kun 6% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er ALTFOR lite. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 12 Rasmus Karma – Hadde varslet form nesten hver gang på slutten, og det at den fikk vinne sist var alt annet enn overraskende. Er rett og slett veldig formsterk, og klaffer det bare litt fra tillegget så kan det komme en ny seier. MÅ MED PÅ ALT! PS. 3 Spik Loke – Hadde vi solid tro på sist, og den vant, men uten å imponere. Var skakk underveis, og den var heller ikke helt optimal i aksjonen sin. Må fungere bedre om den skal vinne over 2640mv, og vi velger helt klart å spekulere mot denne storfavoritten.

V4-4 : 5 Isn’t It Ironic – VIDÅPEN finale, og her kan en bred gardering være smart. Hesten vi plasserer knepent først er bedre enn raden, og nå sist fikk den aldri sjansen tilslutt. Ble sittende fast med draskylappene oppe, og den fikk et pluss i kanten av oss. Motstanden nå skremmer ikke, og med klaff på veien duger den. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag