Vi jakter ny V4-suksess


Ulf Ohlsson jakter det svenske landschampionatet og har flere finee vinnersjanser i Gävle mandag.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson jakter det svenske landschampionatet og har flere finee vinnersjanser i Gävle mandag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Tøffing som jakter revansje etter at den ble bortkjørt sist! Smellfrekt objekt som er klart bedre enn raden! Nye godbiter er pågang i lunsjen!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Drammen:
Tøffingen til Høitomt moser alt
Oddstips 1: Everton kan ta et kjempesprang
Oddstips 2:
Aalborg jakter Solbakkens FCK
TV-kampene/streaming: Her er mandagens oversikt

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist mandag smalt altså vår store V4-forslag med en innleringspris på Kr.864 rett inn! Det betalte ut herlige Kr.51 393,-. Nå knaller vi igang en ny V4-uke, og fra Gävle mandag kan vi by på følgende:

V4-1 : 3 Lome Lett – Har et rent gaveløp foran seg denne mandagen, og uten galopp så snakker vi om en klink vinner. Har vært helt strålende i comebacket, og den har altså radet opp. Feilet i striden nest sist, og uten den galoppen så hadde den fort stått med fire strake. Er meget kjapp i vei, distansen er intet minus, og det aller meste taler for at denne tauer dette billige løpet rundt om. SPILLES!

V4-2 : 11 I Am Dynamite – Ble bortkjørt sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Gangen før var den klart bra, og den avsluttet da meget fint via 14 s 800m. Distansen elsker den, men det nytter ikke å sende slik man gjorde sist. Nå er den vanlige kusken tilbake i «jolla», og mot en billig gjeng så kan det fort være duket. Denne frekkisen må med på alt! SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 9 Broslätts Vici – Er på vei mot storformen, og den er verdt litt oppmerksomhet nå. Har altså løftet seg mye på slutten, og den avsluttet sterkt nå sist. Da hadde vi 12 s 800m på klokken, og inntrykket var bra. Står nydelig til for å smyge med, og med tempo så plukker den fort alt. SKAL PASSES!

V4-4 : 2 Lindeberg – Har et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet. I comebacket nest sist så løste den skarpt ut i fra et trangt andrespor i volten på tillegget. Kom fint til i tredje utvendig, men var uheldig på siste bortre hvor den ble grovt sjenert til galopp. Dermed var den dagen over. Nå sist ledet den hele veien, la inn 15 s 800m, og den kom alene til mål. Så helt fullstendig ubrukt ut for dagen, og det virket som den MINST hadde et sekund til inne. Har en STOR mulighet til å lede dette løpet rundt om!