Gå til sidens hovedinnhold

Vi skal forsøke å tjene penger på Bergsåker

Allerede i V4-innledningen kommer det en gigantisk favoritt ut, kan denne egentlig tape? Sjekk våre analyser for svar!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips Norge - Sverige: Norge slår et svekket Sverige
Oddstips Sveits - Danmark: Hareide og Danmark nekter å tape
V65 Forus: Nye godbiter i vest
V4 Bergsåker: Gigantfavoritten innfrir
Eliteserien fotball: Her er Nettavisens tabelltips

Den siste uken i mars byr på masse flott travsport. Kommende lørdag er det klart for V75 på Biri med Gulljackpot og som vanlig er det V75 Bonus på Bjerke i morgen kveld. Men, vi skal ikke glemme at vi har masse flotte travløp foran oss denne tirsdagen. Travdagen starter 12:20. Det er V4-lunsj fra Bergsåker. I kveld skal det kjøres trav fra Forus og Jägersro. Her hjemme i vest så starter V65-omgangen opp 18:55. Mens på Jägers er det 19:30 som er fristen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ut våre V4-analyser til Bergsåker under her:

V4-1: 5 Espirit Sisu er gigafavoritt i V4-innledningen. Det er ingen verdens ting å utsette på dette. Hesten er rask ut, og etter seieren i årsdebuten sist så er det ingen her som er interessert i å svare opp traveren til Svante Båth. Espirit Sisu er en veldig god traver, som undertegnede var litt usikker på før årsdebuten sist. Den dagen var det svært fordelaktig 8 Hagentoy når det gjaldt sporene. Men, Espirit Sisu hadde null problemer med å knuse denne fra dødens og stikke unna til enkel seier. Ready Cash-sønnen kan virkelig få et fint år i 2019. Over 70 prosent er plassert på han i V4-spillet, men det er helt riktig. All in!

V4-2: 15 Åsafaksen. Undertegnede hadde ansvar for tipsene når denne kom ut på Bollnäs sist. Før den starten hadde vallaken syv løp på rad med galopp, og jeg var derfor ekstremt usikker på hesten. Så fikk jeg se varmingen på Järvsöfaks-sønnen, og jeg overdriver ikke når jeg mener hesten så ut som en varmblods. Det var et enormt inntrykk. Og dette var altså andre start for den nye treneren Rikard Skoglund. Hesten vant løpet, etter å ha blitt hindret på startsiden. Åsafaksen var faktisk dønn overlegen. Han vinner også dagens løp uten galopp, men helt sikker er jeg ikke på han. Meget god sjanse uten galopp er det. Helt riktig favoritt.

V4-3: 13 Millie Millionaire er den beste hesten i dette feltet, men i dag kommer han ut etter en pause på godt over fem måneder. Hesten blir også kusket av eier og trener Brage Hansen. Det er jo ikke noe pluss akkurat. Brage Hansen vant fire løp på 90 starter som kusk i fjor. Det blir veldig spennende å se denne gode hesten her i dag, men det er ingen banker første gang ut. I fjor kom hesten ut etter lignende pause som dagens, og da ble han tredje som en fireoddser. Det samme hadde han også i 2017, og da fikk han ikke premie.

En hest jeg synes virkelig er spennende i dette løpet er 11 Quantum Estelle. Hesten er veldig god på sitt beste, og hadde et fint 2017. I fjor gikk det ikke like bra, med kun fem starter og 11 700 kroner innkjørt. Derfor var det knyttet veldig spenning til hesten når han årsdebuterte på Gävle for en måned siden. Her satt hesten innvendig, men fikk åpning på oppløpet og spurtet veldig positivt. Dette betyr bare at hesten er på gang, og skal passes fremover.

V4-4: 13 Survival Kit. Dette er en veldig spillbar hest i dagens V4-avslutning. Tre timer før spillet må være levert, så er hesten spilt på 14 prosent. Survival Kit så helt rå ut i et tøft V75-løp nest sist. Han fikk da sen åpning, og så ut som en ubrukt bombe over mål. Nå sist ble han derfor satset svært offensivt med på Solvalla. Frem til dødens og alt, men dette ble for tøft. Dessuten så tror jeg hesten er klart best med ryggløp i det lengste. Det ligger an til at han får det i dag. Hadde Going Kronos-sønnen vært god sist, hadde det fort vært snakk om en 30, kanskje 40-prosenter. Vi spiller hesten som DD-banker, da vi finner god verdi i hesten her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken