*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi spiller frekt i V4-lunsjen på Axevalla

Magnus Jakobsson er aktuell i V4-spillet i dag. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com.

Vi tror det beste er å løpet to løp på to hester. Det ene låset vårt er i øyeblikket første og fjerdevalg! Lunsjen er finfin spillemessig!

02.07.19 09:55

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel fotball-VM: England kan gå hele veien
Oddssingel fotball-VM: England - USA blir en målfest
Oddssingel Copa America: Gulldrømmen til Brasil lever
V4 Axevalla: Vi spiller frekt i lunsjen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

En stor uke er i annmarsj, og det er kun to dager til det braker løs i Tønsberg. Det skal kjøres fire dager med topp travsport på Jarlsberg. Før den tid skal vi gjennom masse fine travomganger. I dag begynner det hele med internasjonal V4-lunsj fra Axevalla. Det er og V5-spill til den banen. I kveld er det Forus som styrer showet her hjemme i Norge. Kan Verdals Torden ta enda en seier? I Sverige kjøres V64-omgangen på hovedstadsbanen Solvalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå er det fullt fokus inn mot V4-lunsjen på Axevalla. Vi prøver å spille to hester i to løp, for så å gardere rimelig bredt i de to andre løpene. Treffer vi godt i dag, så ligger det an til at bongene gir fin avkastning.

Sjekk ut følgende vurderinger:

V4-1: 3 Ibelieveinamerica er hesten vi tror mest på i den første V4-avdelingen. Vi varslet sterkt for hesten i løpet sist på Jägersro. Da valgte kusken, noe som var veldig merkelig, å bli sittende på innerspor. Det endte med at hesten satt bom fast. Gangen før var nemlig vallaken strålende opplagt på Åby. Ble nesten kjørt bort av kusken da og, men var så overlegen at det var umulig å tape. Dette er en 6-åring med veldig stor kapasitet, og vi liker hesten godt. Sjansen er gode!

Vi tar dog med 7 Wellino Avenue på alle forslag. Magnus Jakobsson sin springer kom ut etter åtte måneders pause sist på Åmål. Hesten så lysende ut og fungerte veldig fint.

Disse to prøver vi oss i V4-innledningen.

V4-2: 13 Rapide Cash er veldig på gang nå. Hoppa kom ut etter lang pause fjerde sist, og fungerte veldig dårlig. Galopperte da som sliten på siste bortre. Hun kom så ut tredje sist og så noe bedre ut. Det har hele tiden vært bedring, og nå sist likte vi hoppa spesielt godt. 5-åringen spurtet veldig fort ned oppløpet etter et tøft opplegg. En lignende innsats i dagens løp rekker langt. Hesten er virkelig i form for tiden.

V4-3: 10 Global Unknown kan skrelle til i dette åpne løpet. 5-åringen har fått tre løp i kroppen så langt i år. Nå sist synes vi det var ordentlig stil på 5-åringen. Kom da i mål med masse krefter spart. Inntrykket var strålende, og vi synes det oste form av det vi så. I dag er det flinke Thomas Dalborg som kusker, og dette er en forsterkning. Vi mener denne er spennende!

V4-4: 6 Hashtag One er når dette tipset skrives en 65-prosenter. Hoppa har vært godt på slutten, møter riktig motstand og står i et fint spor. Det er en motivert favoritt, men for stor blir hun. Det er vrient å finne en banker i dag, og dermed sliter folk med å spille noe annet. Hoppa klarte ikke å vinne sist etter en reise i dødens. Ble veldig sliten ned oppløpet da. Gikk da med sko. Nest sist og tredje sist var det uten sko, og da ble det seier. Trolig uten i dag. Riktig favoritt.

Vi skal ha med 8 Titon Miss Lindy på alt av forslag. Dette er en hest vi liker veldig godt, og som vi vet innehar stor kapasitet. Hesten så veldig bra ut sist og vant enkelt. Vi mener denne er mer enn god nok til å vinne dette løpet og slå favoritten.

Vi tester disse to på samtlige forslag!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.