Vidåpen V4-omgang med skrell fra Norge


Crimson Pirate og kusk Ragnhild Bjørnbeth dukker opp i lunsjen tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Crimson Pirate og kusk Ragnhild Bjørnbeth dukker opp i lunsjen tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Ekstremt krevende V4-omgang! Vi knaller til med et par virkelige smellkarameller i jakten på store lunsjkroner! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Bergen:
Storetvedt innfrir med vår banker
V65 Momarken:
Mjølnerød viser frem et talent
Oddstips 1: United ryker ut av Champions League

En innholdsrik tirsdag venter, og moroa starter allerede kl.12.20 med en herlig V4-omgang fra Östersund. Deretter er det Bergen, og deres lunsj kl.13.40. Om kvelden braker det løs med en topp V65-omgang på Momarken, før det hele avrundes med en interessant V64-omgang på Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble svært lettløst fra Gävle mandag, og det hele betalte ut "knapper og glansbilder"! På tirsdag blir vi svært overrasket om det blir en liten utbetaling, for V4-omgangen som venter i dag er meget krevende! Östersund byr nemlig på et vidåpent V4-spill, og her går det fort mot store kroner for dem som løser V4-rebusen. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 7 Morgen Stjerna (4,5%) – Meget åpent, og spennende innledning. Her kan mange vinne, og det er fort et løp hvor det kan smelle litt i. Vår ide har ikke den beste kusken i feltet, men det er garantert en av de hestene i feltet med størst fart. Det ble feil for den nå sist, mens den fakta er klart positiv nest sist. Distansen er et pluss, og med litt flyt på veien så trenger den ikke å være borte. PASSES!

V4-2 : 12 Crimson Pirate (2,3%) – Nytt vidåpent løp venter! Når det gjelder vår ide så var den kanskje ikke helt på topp sist. Dog var den veldig bra nest sist, og da avslutter den meget sterkt i kulissene. Trives veldig godt i Sverige når man har pisken med, og den har faktisk vunnet de siste to gangene den har vært i Sverige. Supersjokket for eksempel til over 40x flesket på samme bane i april før i år. Kan sjokke igjen, og den skal ikke undervurderes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 7 Cinas Fire (14,6%) – Er bedre enn raden, og den avsluttet meget sterkt ute i banen nå sist. Viser 13,6 s 1000m / 12,5 s 500m med krefter igjen på tanken. Takler normalt sett sporet, og med en ytterligere formoppsving, ja, da dukker den fort opp der foran. Prøves som en frekkis!

V4-4 : 2 Sture Steel (23,8%) – Småskummel finale hvor det heller ikke er helt lettløst. Om vår ide ikke feiler, ja, da snakker vi fort om en vinner. Jogget en 17-tid sist, og den har MYE inne. Går den 17 fra strek så holder trolig det til seier. Er dog ikke helt stabil, og vi tør ikke å la den stå alene på bongen.

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.