Vidåpen V4-omgang

Ulf Ohlsson har flere fine sjanser i lunsjen på tirsdag.
Ulf Ohlsson har flere fine sjanser i lunsjen på tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Vi har spilt inn over en million de siste dagene! Fra Umåker denne tirsdagen så venter en vidåpen lunsjomgang, og vi jakter på nye fremganger!

Sportspills meny:
Lunsj-V5 Leangen: Blekkan sørger for ny Leangenfest?
V65 Forus: Glen Ord Superb på plass
Oddstips: Hvem rykker opp til Serie A?
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 760 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Det ble servert knallsterke tips fra Sverige søndag 24. mai! Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144, ja, det betalte ut fine Kr.2 071,-. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

En av årets beste uker er i vente, og her vil vi gjøre deg oppmerksom på følgende:

* I vinnerspillet så øker Norsk Rikstoto tilbakebetalingsprosenten til 85%!

* På Bjerke onsdag så skal bonuspotten på 830 552 betales ut til alle dem som får syv riktige!

* På Solvalla lørdag er det jackpot i V75-spillet med 21.192.246 ekstra i syverpotten!

* På Solvalla søndag venter en EKSTRA INTERNASJONAL V75-omgang hvor det ligger 23 millioner i potten!

Knallsterke lunsjtips ble servert fra Färjestad mandag. Eternity Of Joy (3-valg - Vår banker på den lille bongen), Potemkin (4-valg), og Marvelous Fam (2-valg) stod alle først på vår rank, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.108 betalte ut meget fine Kr.1 928,-. Alle våre forslag satt, og totalt sett så spilte vi inn godt over 40 000,-.

Nå jakter vi nye fremganger i lunsjen, og kan by på følgende:

V4-1 : 7 Starelv Odin – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er BETYDELIG bedre enn raden. Den var god etter galopp nest sist, og den gikk helt strålende etter at Hanna Olofsson kjørte oppi med den sist. Var da på vei ut i angrep, men så ble det trangt, og galoppen var ikke til å unngå. Står her i springspor på tillegget, og mot helt riktig motstand så roper vi et varsko!

V4-2 : 1 Greenstar – Her er det dårlig klasse, og det er en sliten gjeng som møtes. Ideen vår kom ut etter pause sist, og den gjør et helt OK løp mot bra motstand. Den blåseren skal ha gjort godt, og skulle Henrik Svensson greie å svare opp teten med sin springer så burde mye være gjort. PRØVES!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 3 Citadelle – Utvikler seg veldig positivt for tiden, og inntrykket nå sist var meget bra. Avslutter da strålende ute i banen tilslutt, og den var ikke tom over mål. Er middels+ fra start, og utgangsposisjonen her er helt perfekt. Hadde kun 6% på seg når vi la ut dette tipset, og det blir etter vår smak altfor lite! Løpet ellers er vidåpent, og garderinger er å anbefale.

V4-4 : 6 Twin’s Superior – Heller ikke i finalen er det spesielt lettløst. Her går vi for en hest som har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og den virker til å ha funnet formen nå. Sist så avslutter den knallsterkt etter sene luker, og den går pigg i mål. Står ikke tilbake for disse med flyt, og den er opplagt litt spennende. Garder dog løpet da det finnes flere som banker på døren.