V75-FEST! Ja, denne weekenden har vi som elsker V75-spillet virkelig noe å glede oss til. Lørdag er det GULLJACKPOT på Biri, mens det søndag venter en EKSTRA V75-OMGANG fra Boden. Vi gir deg selvfølgelig fyldige tips til begge de aktuelle omgangene, og håper å sende nettopp deg inn i kampen om de virkelig store kronene!

Når det gjelder dagen i dag så er det Momarken som er først ut med sin INTERNASJONALE LUNSJOMGANG, og her blir det både V4 + V5. Moroa fra Mysen starter som vanlig kl.12.20. Om kvelden skal vi til Bergen først, og her er det JACKPOT I V65-SPILLET med 363.327 ekstra i sekserpotten. V65-1 begynner kl.18.55. Gävle avrunder torsdagen med sin V64-omgang, og det til fast tid kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken byr på en herlig lunsj i dag. Det er en internasjonal omgang, og vi liker løpene skarpt. Det er virkelig åpne og fine spilleløp. Det er ingen verdens ting som er bedre å få servert. Vi måtte ha en banker, da flere av løpene er åpne og krever garderinger.

Sjekk ut følgene analyser:

V4-4: 5 Mara Boudream er dagens beste banker i V4-spillet.

Hestene som står innenfor hoppa på startsiden, er ikke avskrekkende verken når det kommer til form eller starthurtighet. Normalt sett så skal det være svært gode sjanser for å nå tet for Mara Boudream her. Derfra mener jeg også vinnersjanse, i dette formløse feltet, er veldig fine. Det var slik at, om jeg ikke hadde banket denne måtte jeg spilt alle. Denne hesten er i mine øyne feltets beste. Det viste hun da hun sto i mot en såpass god hest som Larry Joe på Bjerke 13. august i fjor. Hoppa kommer tilbake fra en pause på tre måneder. Trener Fredrik Solberg har svært fin form på stallen, og rapportene på denne hesten er lyriske. I fjor kom hoppa tilbake etter en enda lengre pause enn den nå. Det første løpet sto han da i åttendespor og kom aldri inn. Gangen etter var han svært god fra dødens. Dette vitner bare om en hest som er gjennomtrent. Jeg har stor tro på at hesten vinner dette fra dødens.

Det er en åpen omgang, og en banker bør vi ha. Jeg tar en sjanse å håper hesten til Fredrik Solberg er god nok etter pause her. I tillegg så pleier kusk Vidar Hop å løse slike oppgaver på en utmerket måte. All in i V4-spillet, DD-spillet og to av tre bonger i V5-spillet!

Merk: I V5-spillet blir nemlig to av tre bonger med to bankere. Vi har stor tro på Fredrik Solberg i dag, og i V5-3 tror vi ikke 6 Thai Knight taper. Dette er en virkelig en flott traver, og måten hesten vant på Jarlsberg sist var mildt sagt imponerende. Dette er faktisk en hest som kan være med i årets utgave av derbyfinalen. Jeg har virkelig sansen for denne traveren, og tror ikke han taper V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1: 2 Dag Tora er overlegen bak startbilen, og piler til tet her. Problemet til Heidi Moen sin traver er jo at hun ikke gidder å ta i for fullt. Dette er en flott Moe Odin-datter som skuffet stort sist. Fikk da et fint ryggløp, men ga seg fullstendig til slutt. Slike hester som dette er vriene å ha i et felt, for en dag kan det være de tar i for fullt - og da er det snakk om en vinner! Det er få som kan presse opp noe tempo i dagens løp, og jeg tror kusk Gundersen er ivrig etter å prøve foran. Det kan holde inn om hoppa har en av sine bedre dager. For meg er dette en knapp favoritt.

12 Rive Rodin blir mye betrodd, men tolvtespor og sprint er kraftige minuser. Hesten gjorde det hyggelig på Momarken sist, og kappes ikke på gardering her. Men jeg er skeptisk til at hesten er favoritt.

En hest jeg vil varsle for er 10 Goroso Sjarmen. Tangen Scott-datteren er i veldig fin form for tiden. Nest sist ble det sen åpning, og hun spurtet flott til andreplassen bak H.C Blesen. Nå sist ville kusken sitte i tet med henne, men det er ikke hennes melodi. Hun fikk andreplass, men var sliten i mål. Hun skal ha et ryggløp i det lengste. Klaffer det kan hun spurte veldig fort. Må med på alle forslag. 3 Ulvendina og 11 Øygard Pål er og hester som skal tidlig med i dette løpet. Sistnevnte var positiv til tredje bak to gode hester sist. Det virker som hesten er litt på gang nå!

V4-2: 3 Stjernebjørn. Denne må prøves som et helfrekt objekt her. I dette løpet blir 2 Rive Rakett og 4 Tusse Gutt veldig hardt betrodde. Men førstnevnte skuffet sist i Sverige, og jeg er derfor noe usikker på hesten i dag. Sistnevnte holdt unna for Stjernebjørn i en oppløpsduell 28. februar på Bjerke. I dag har det seg slik at Stjernebjørn er en 2-prosenter når dette tipset blir lagd. 4-åringen til Jan Morten Hansen gikk også et veldig fint løp sist til andreplassen og viser stadig at formen er fin. Skulle det bli riktig for kusk Joakim Hansen så kan dette være en vinner. Han er altfor lite spilt i øyeblikket.

Både 2 Rive Rakett og 4 Tusse Gutt får plass på forslagene. Det samme gjør 8 Øygard Stjernen og 12 Helmen Terna. Jeg synes favorittduoen er for hardt betrodd i dette løpet.

V4-3: 3 Armani Flamingo blir min knappe favoritt her. Hesten har gjort to starter her til lands. I begge løpene har det endt i galopp. Nest sist var det inn mot oppløpet, og da var han ikke slått. Nå sist i stor fart via sporene rundt den siste svingen. Jeg sjekket denne hesten nøye opp i Danmark, og han imponerte meg flere ganger. Men, hesten fungerer ikke som best for tiden. Undertegnede var tilstede på Bjerke før løpet sist, og inntrykket var ikke bra før løpet. I dag er det Eirik Høitomt som setter seg opp, og mester Høitomt kan det med å finne rett balanse. Når Armani Flamingo begynner å fungere, så tror jeg helt klart hesten vil vinne løp her i Norge. Førstevalg.

7 Monbaleno er en fin traver. Han møtte på gode hester i fjor, viste til tider tegn på fint talent. Han kommer tilbake etter en fire måneders pause her i dag. Fra dagens spor blir jeg litt overrasket om kusk Horpestad kliner til. Normalt sett blir det et ryggløp. Hesten er en av de som har vist mest, og han må med på alt av forslag.

Merk: I DD-spillet prøver jeg to rekker. Det blir 3-7 mot 5 i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Merk: I V5-spillet blir nemlig to av tre bonger med to bankere. Vi har stor tro på Fredrik Solberg i dag, og i V5-3 tror vi ikke 6 Thai Knight taper. Dette er en virkelig en flott traver, og måten hesten vant på Jarlsberg sist var mildt sagt imponert. Dette er faktisk en hest som kan være med i årets utgave av derbyfinalen. Jeg har virkelig sansen for denne traveren, og tror ikke han taper V5-3.