*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vidunderlig galoppflyt

Jacob Johansen sammen med 1 Jubilance som blir klar favoritt i V4-3/V5-1 på Klampenborg lørdag.

Nettavisens galoppeksperter er i knallform og sørget for nye flotte gevinster på Øvrevoll fredag. Lørdag jakter de mer på Klampenborg i både V4 og V5.

10.10.15 11:21

Sportspills lørdag:
V75 Bergen: Vikingene inntar Bergen
V65 Harstad:
Jackpotkveld i nord
Oddstips 1:
Wigan på trynet igjen
Oddstips 2:
Tyrkia sliter uten superspissen
Oddstips 3:
Vinn eller forsvinn for Bosnia
Tippekupongen:
Norge trenger en Italia-seier

Stor TV-oversikt: Slik ser du landslagsfotballen på TV

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galopphelg står for tur der VM-løpet i USA lørdag kveld med norske Papagayo E. og B.B.S. Sugarlight på startstreken er det store sportslige høydepunktet. Lørdagens V75-omgang er på Bergen travpark, en lørdag som ellers byr på galopp fra Klampenborg med både V4 og V5 og som byr på jackpotomgang i V65-spillet fra Harstad lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galopperksperter ligger ikke på latsiden og denne helgen har det allerede vært V4/V5-løp på Øvrevoll fredag, også både V4 og V5 fra Klampenborg lørdag og V4 fra Jägersro søndag ettermiddag. Tipsformen er eller strålende for våre to eksperter.

Ny V5-suksess fredag
Fredag smalt de til igjen på Øvrevoll. Både i V5-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent.

Ny V4-suksess fredag
I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner. Storoutsideren 10 Clauses Angola (niendevalg i V5-4 og åttendevalg i V4-2) var rangert som fjerdevalg av våre eksperter.

Sist søndag ble det også strålende klaff på Øvrevoll i V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

Her er vurderingene til lørdagens V4/V5-omgang på Klampenborg:
1 Jubilance er en topphest i Skandinavia. Nå møter han enklere motstand på Klampenborg i V4-3/V5-1, og seierssjansen må være god. Han skal riktignok gi bort vekt til alle i feltet, men vi tror det kan gå bra og bankerspiller på det minste V4-forslaget . 7 Call of Duty og 3 The Kicker er de to som ser verst ut i mot i V4-3 og V5-1 og disse blir begge med på de større V4 og V5-forslagene.

Bra sjanse i V5-2
I V5-2 tror vi også at toårige 3 Fighter Carlras har en fin sjanse. Har vært slått i de to siste startene av Beaufort Twelve. som er topprangert i Skandinavia. Ellers er det flere åpne løp, så det kan bli bra utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Luring i V4-1
8 Zolitail
i V4-1 blir vår luring. Har en del vekt, men motstanden er klart svakere enn hun pleier å møte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag