Vinnertakter mot V4

Johnny Takter har flere fine sjanser i V4-spillet.
Johnny Takter har flere fine sjanser i V4-spillet. Foto: hesteguiden.com

Mulig sjokk som feilet som vinner sist! Herlig frekkis dukker opp i riktige omgivelser! Lunsjsnadderet er servert! Velbekommen!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Amatørkusken som duger
Oddstips: Arsenal på sølvjakt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

De fine fremgangene fra Sverige fortsatte på Örebro lørdag 2. mai. Alle våre V4-forslag satt, og den lille bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.168, ja, den betalte ut fine Kr.1 839,-.

DD-spillet ble ranket ut på 1 rekke, og DD-oddsen ble fantastisk fine 37,81. Lass North Star holdt lekestue fra tet, mens Monas Invercote tok ned dagens i særklasse tyngste favoritt. Vi serverte kanon info på skrellen, og dette var for oss dagens beste spill.

Fra 1. januar 2015 så økte Nettavisen sin satsing på svensk trav kraftig. Du tar vel rygg på våre oppdaterte tips fra nabolandet?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

V4-omgangen fra Halmstad denne mandagen er interessant. Vi prøver å jobbe bort en av dagens tyngste favoritter, og kan by på følgende:

V4-1 : 1 Grace From Above – Var bra fra tet sist når den avviste Fleetfoot Hanover i en relativt tett oppløpsfight. Da fikk den dog dempe mye, og det er vi ikke sikker på om den får gjøre her… Vi tar derfor med tre motbud, og velger å varsle for en småspennende skrell med form bedre enn rad. 6 Jitanes – Feilet som pigg utvendig for Rossella Ross sist, og den lignet fakta en vinner når galoppen kom da. Alt har sett bra ut i treningen etter dette løpet, og denne er GOD NOK til å skrelle! PASSES!

V4-2 : 12 Prince Orlando – Blir som vanlig noe undervurdert, men den skal passes. Glem ikke at vi her snakker om en traver som sjette sist banket On Hold, og en slik hest finnes ikke her. Har gjort det ene sterke løpet etter det andre på slutten, og den var også OK sist selv om den kun ble sekser da. Med tempo denne mandagen så er Prince Orlando BLYTUNG tilslutt, og den må med på alt! SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 4 Mr Hot Shot – Ble sjenert til galopp sist, og den tapte MYE. Gjør en helt fantastisk opphenting, og leverer kanskje et av karrierens aller beste løp. Blir normalt sett sluppet gratis til tet denne tirsdagen, og da må dette dreie seg om en topp mulighet. Motivert favoritt, som skal stå først på ranken!

V4-4 : 14 Shim’s Legacy – Åpen finale hvor vi velger å gardere. Draget vårt opptrer variabelt, men er den i nærheten av innsatsen sist, ja, da er den med og kjemper om seieren. Gikk nemlig en strålende sisterunde, og vi hadde 13,5 s 1000m på klokken med krefter igjen. Springspor på tillegget passer perfekt, og motstanden skremmer så visst ikke. MÅ MED PÅ ALT!