Øvrevoll med strålende meny

Calcaterre (her i et løp på Øvrevoll i 2013 med Espen Ski som jockey) har en flott vinnersjanse i V4-2 på Øvrevoll onsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Calcaterre (her i et løp på Øvrevoll i 2013 med Espen Ski som jockey) har en flott vinnersjanse i V4-2 på Øvrevoll onsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter har tatt godt for seg på Øvrevoll den siste tiden. Onsdag er det både V4 og V5 på landets eneste galoppbane.

Sportspills meny onsdag:
V76 Kongsvinger: Travfest på Hedmarken
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.


Torsdag starter sommerens største travbegivenhet her hjemme når Jarlsberg travbane innleder sin storhelg med fire herlige travdager. Stort V75-stevne lørdag kveld og Ulf Thoresens minneløp som det store trekkplasteret søndag i en ellers stjernespekket V76-omgang. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenOnsdag derimot er det internasjonal V4/V5-omgang fra Øvrevoll og til kvelden er det duket for Kongsvinger travbanes årlige travkjøring, i år med V76 på programmet. 

Det har svingt skikkelig av våre galopptips til Øvrevoll den siste tiden. 17. juni ble det herlig klaff.  Ni andelslag på Eksperten suste inn i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 300, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

Torsdag 24. juni ble det dessverre kun andreplass for den ene av våre to bankere på de flate bongene. Men to av våre systemspill (4 andeler a 1000 - som begge bankerspilte Ragazzo i V65-2) suste inn med seks rette, og hver av dem betalte ut meget fine 24 259,-. I tillegg så ble det en femmer på øvrige andelslag (302 kr for fem rette).

Vurderinger av Birger og Morten:
Øvrevolls lunsjløp er av den krevende sorten. De tre siste avdelingene har 14, 15 og 14 hester, og det skiller lite. I våre øyne er V4-3 den aller verste utfordringen, hvor det ikke er en hest som kan kalles sjanseløs. Vi prøver oss med duoen 4 Calcaterre og 14 Stuckinamoment i V4-2 på de flate bongene. Calcaterre var klart forbedret sist med blinkers og blir vår banker de to minste V4-forslagene og i DD, mens Stuckinamoment går jevnt bra hele tiden. Var kanskje enda litt bedre i fjor, men vi tror han er med helt i toppen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 


Det blir uansett ikke småpenger i V4 onsdag, det føler vi oss overbevist om.
Vår luring dukker opp i V4-4. 10 Prawda spurtet sterkt sist, og stallformen hos trener Arnesen kommer sakte, men sikkert. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 


I V5 er feltene mindre, men klare holdepunkter er ikke så lett å få øye på. 1 Labwah er den beste i V5-2, som er et araberløp. Men han løper litt ujevnt, så 2 Al Janoob kan fort utfordre.