Vrien V4-omgang fra Sverige

Formsterke Carl Johan Jepson har flere interessante oppsitt på Axevalla torsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Formsterke Carl Johan Jepson har flere interessante oppsitt på Axevalla torsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Spennende ide i 3-årsløpet! 20-oddser med bra info i ryggen! Frekkis som debuterer for suksesstrener! Lunsjen er servert. Forsyn deg av godbitene.

Sportspills meny onsdag:
V5 Jarlsberg: Smakfull lunsj i vente
V65 Øvrevoll: Ny vrien meny i galopp
Dobbel V5 Klosterskogen: Hamre i hovedrollen
Oddstips: England stiller sterkt i U-21
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

Ny galoppfest!

Galopptipsene sitter, og fra Täby onsdag 17. juni så suste alle våre V4-forslag inn. Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på våre forslag, og det minste V4-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut fine Kr.910,-. Også her suste DD-forslaget inn, og med en DD-odds på 8,34 så ble det nytt påfyll for dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Er du klar for en herlig weekend? Vi som elsker V75 har nemlig mye å glede oss til førstkommende helg! Du har vel fått med deg følgende?:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er vrient å være spiller på Axevalla denne torsdagen. Flere av V4-løpene er vidåpne, og dette er en omgang som burde gi godt betalt for dem som kommer til lukene. Her er våre objekter:

V4-1 : 6 Gambino Degato – Et åpent 3-årsløp innleder. Ideen vår er en hest vi holder HØYT på ren kapasitet, og den gikk helt strålende mellom galopper nest sist. Da imponerte den stort. I debuten fjerde sist så går den i nærkamp mot kanonen Creme De La Crem, og den slår meget gode Gijon. Møter ikke i nærheten av slike hester her. Nå kommer den ut etter en liten pause, og den er nybehandlet. Blir kjørt offensivt, og går den bare feilfritt så kjemper den helt sikkert om seieren. STOR OBS!

V4-2 : 1 Queen Adina – Nok et meget åpent løp. Hesten som vi setter først er kun 4-år, men den er under utvikling, og den står spennende til her. Feilet seg vekk sist, men nest sist er den ordentlig positiv, og den fullfører veldig bra da. Gikk faktisk 13 s 700m da. Her står den interessant til, og blir den bare ikke fast så dukker den normalt sett opp helt der foran. TAS MED PÅ ALT!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 7 Thorn Bird – Er kommet inn på stallen til en ung trener med stor suksess. Eric Martinsson som snitter på ca 20% seire i året overtok denne etter løpet sist. Han beretter om en traver som er behandlet, og som man har ambisjoner om å prøve å kvale til Stochampionatet med. Har vært ute i meget tøffe selskap, og nå sist er den godkjent mot bedre hester enn dette. Prøves litt direkte for sin nye trener da det er fin odds i den. OBS!

V4-4 : 4 Sjögerås Petiff – Vi tror klart mest på noen strekhester her, for tilleggene holder ikke akkurat noen enorm klasse. Hesten vi tror mest på har de fleste respekt for, og den tåler å bli brukt hele veien. Var solid til seier sist, og den fullfører også klart bra sist uten at det klaffet helt da. Takler normalt sporet, og det er helt sikkert et offensivt opplegg som gjelder. Banker for dem med litt is i magen!