Vrien V4-omgang i vente


Ulf Ohlsson er meget aktuell i lunjen på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er meget aktuell i lunjen på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vidåpen V4-omgang! Flere sjokkbud blir lansert! Her kan det fort bli flotte kroner for dem som kommer til mål!

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Gundersen sin nye stjerne bankes
V65 Bergen:
Ny vinnermaskin fra Storetvedt
V64 Åby: Norsk storfavoritt i kveldens V64-omgang
Oddstips 1: Nå får Rosenborg svi
Oddstips 2: Berg får dansk juling
Oddstips 3:
Premier League-nedturen fortsetter med Liverpool
TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

V75-fest på Bjerke 13. september

Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Skellefteå (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Åby (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Skellefteå knaller til med en svært åpen lunsj denne torsdagen, og det vil overraske oss mye om dette ikke ender med store kroner! Fyldige felter, mange vinnerkandidater, og ikke de helt klare bankermulighetene. Vi spiller uten banker på våre litt større bonger, og dette er våre objekter:

V4-1 : 13 Staro Evergreen – I en ekstremt utfordrende V4-omgang denne torsdagen så åpner vi med et mulig sjokk. Staro Evergreen kom altså ut etter et lengre avbrekk sist, den ser fin ut i stengt posisjon over mål, og inntrykket var bra. Blir kuskeplusset med Ove A. Lindqvist torsdag, og skulle den være ytterligere forbedret med en blåser i kroppen, ja, da kan dette gå veien. PASSES!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V4-2 : 3 Forspärla – Feilet i kamp om seieren sist, og det er ingen tvil om at hesten er i fin form. Skal balanseres litt om til dette løpet, men noen veldig feil på balansen skal det ikke være. Ulf Ohlsson opp er et pluss, og dette er et helt riktig løp for Forspärla. Skulle den komme seg tidlig foran så vil den lede dette løpet svært lenge. SPILLES!

V4-3 : 4 So Much Water – Småskummelt løp hvor det kan smelle. Ideen vår er en av formbombene i feltet, og den har radet opp med fine løp på slutten. Den gikk pigg i mål sist etter sene luker, mens den avsluttet klart bra også nest sist. Virker stabil, og sporet håper/tror vi derfor skal kunne gå bra. Blir etter vår smak for lite spilt, og vi er litt inne på at den kan overraske nå! OBS!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V4-4 : 6 Road To Victory – Nytt åpent løp hvor det ikke er helt lettløst. Vårt drag blir nok ikke av de mest spilte, men den skal ikke undervurderes her. Kom ut etter pause sist, den så fin ut, og den var OK etter litt hinder i den siste svingen. Glem ikke at den i fjor slo en såpass god hest som Priamo Caf fra likestart. Har kapasitet litt utover det grunnlaget som den har på konto, og når den står til slik som her, så er i hvertfall vi på vakt. KLAR OBS!