*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrien V4-omgang

Robert Bergh kjører flere av favorittene denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vidåpen V4-omgang! Enormt objekt som er milevis bedre enn rad! Feller favoritten nå!? Frekkis i kaldblodsløpet! Vi byr på mer lunsjsnadder fra Sverige!

14.05.15 10:56

Sportspills meny torsdag:
V64 Jägersro: Vi banker et fjerdevalg
V65 Klosterskogen: Høitomt til å stole på
Oddstips 1: Målfest i Europa
Oddstips 2: Pekka stenger buret
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Bergen Travpark knaller til med en gnistrende V75-omgang på lørdag som vi virkelig gleder oss til! Her ligger det altså 13 millioner, og venter på en alenevinner. Om kvelden samme dag så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandets Travpark med 284.057 ekstra. Lørdagen er dermed ukens VIKTIGSTE DAG, og vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner senere denne uken.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bjerke onsdag så ble det fullklaff for et av våre V76-systemer. Kr.24 593 betalte det ut, og da satt vi igjen med fem hester i siste hvor favoritten vant... I V5-spillet så ble det fire kuponger med fem, og fasit fra Bjerke ble da ca 56 000 innspilt på forslagene. Fra Täby samme dag så satt tre av våre V4-bonger, og her spilte vi inn ca 30 000,- på galoppen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En svært utfordrende V4-omgang venter på Bergsåker denne torsdagen. Vi kan by på følgende objekter:

V4-1 : 6 Trippa Undan – Vi åpner med en spennende ide denne torsdagen. Når det gjelder Trippa Undan så er den MILEVIS bedre enn raden, og nå som den blir kraftig kuskeplusset med Ove A. Lindqvist, ja, da er i hvertfall vi på vakt. Nest sist så avslutter den solid nedover oppløpet, mens den feiler mot oppløpet med krefter igjen i steintøffe omgivelser tredje sist. Her skremmer ikke motstanden, og den må bare prøves!

V4-2 : 10 Fonzan Sund – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har røpet toppform ved begge anledninger. Nest sist så går den strålende etter galopp, og den hadde krefter igjen over mål da. Nå sist så blir den GROVT hindret, men varsler igjen form med å komme knallsterkt tilbake, og den så ikke akkurat trøtt ut i målgangen. Har vinnerform i kroppen, og den skal passes! OBS!

På lørdag kan du bli mangemillionær i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 12 Funny Tornado – Er på vei mot vinnerformen, og den skal tas på alvor her selv om sporet kunne ha vært bedre. Den så utrolig bra ut etter sene luker nå sist, og den hadde krefter igjen på en bra tid over stayerdistansen da. Kan garantert ned mot 14,0 på denne distansen, og med tanke på at favoritten ikke så som best ut sist så må vi bare prøve å jobbe inn denne frekkisen. SE OPP!

V4-4 : 6 Laurentius Veloce – Her er det ÅPENT, og garderinger er å anbefale. Ideen vår er fersk, men dette er en fin hoppe som har en god del inne. Den avsluttet fint nest sist, mens den vant lett sist på en dårlig bane. Har virket veldig fornuftig, og fin i livets første to starter, og normalt sett så skal den bare utvikle seg i tiden fremover. Motstanden skremmer ingen, og vi iler til med førstevalget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.