Vrien V4-omgang

Daniel Redén kjører en av våre ideer denne lørdagen. Sto-SM 2013
Daniel Redén kjører en av våre ideer denne lørdagen. Sto-SM 2013 Foto: Hanold/foto-mike

Godbit i monteløpet! Frekkis i 3-års løpet! Sjokk i ungdomsløpet! En utfordrende lunsj er i vente fra Gävle lørdag! Du tar vel rygg mot lukene?

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg lørdag: Millionjackpot med Høitomt
V5 Jarlsberg lørdag: En kongebanker
V4/V5 Klampenborg lørdag: Jacob fikser cashen
Oddstips 1: Ny smell for Inter
Oddstips 2: Nedrykksdrama i Bundesliga
Odds MGP: Sverige har en vinnerlåt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en fantastisk weekend i vente, og i dag er det igjen duket for en DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Løpene fra Jarlsberg er spekket med herlige objekter, og her kan det fort gå mot millionutbetaling!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet denne kvelden, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. I morgen så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller uten banker i dagens V4-spill, og kan by på følgende objekter:

V4-1 : 8 Figaro Sånna – Dette skal være et meget bra spill i innledningen. Har nemlig sett enorm ut i comebacket, og den var strålende i monte nest sist. Da rir Josefine Ivehag for hardt en 400m i sisterunden (10,4), og det tapte hun løpet på. Taper på foto, men hesten var RÅ! Var god nå sist i steintøffe omgivelser på Lunden, og den er i toppform! Blir rytterforsterket med Jenny Brunzell på lørdag, og her skal vi til lukene! MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 1 Sally Steel – Småskummelt løp med unge/urutinerte hopper. Ideen vår så LEKKER ut sist etter hinder på veien, og den passerte mål med mye krefter igjen. Er meget kjapp ut, og vi ser ikke bort ifra at draget vårt kan taue dette løpet rundt om. Må bare prøves, men garder løpet da disse urutinerte hoppene ikke er å stole på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 10 Ønnela Scoop – Denne undervurderte jeg dessverre sist, og det viste seg å være feil. Vant nemlig lekende lett på en dårlig bane, og tiden ble god. Sprintet 12,0 i fjor som vinner, og den har stor fart i kroppen sin. Blir det bare litt tempo i dette lærlingsserie-løpet, ja, da er ideen vår klart spillbar. Hadde 4% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er selvfølgelig altfor lite…

V4-4 : 11 Sorbet – Er i en helt hysterisk form, og den fortjener en seier. Gikk en rå sisterunde nå sist, og vi har 11,6 s 900m på klokken. Nest sist så var den enorm etter galopp. Distansen takler den bedre enn de fleste, og selv om det står noen bra motbud på strek her, ja, så tror vi at samtlige skal få problemer med vårt soleklare objekt! SPILLES!