V5-lunsjtips: Mikkel rydder opp i finalen

Foto: hesteguiden.com

Chippon var en seiersmaskin i fjor, men har ikke vunnet løp denne sesongen. I dag leder han trolig fra start til mål i V5-finalen for Olav Mikkelborg.

Klikk her for V5-forslag til Biri

NB: Husk innleveringsfrist kl 13:37

Faktisk har 1 Chippon (V5-5/DD-2) sin fineste oppgave for sesongen. Vi ser en hest imot (Sno Long Boys), men han står iskaldt til i ellevtespor. Dermed tror vi Mikkel leder hele veien med den startraske femåringen som feilet bort en topplass sist. Vi bankertipper vallaken i dagens lunsjtrav på Biri.

3 Nimus Vang var strålende i seiersløpet på Bjerke onsdag. Vi har stor tro på at han vinner også i dag. Formen er på topp, men tette starter er alltid litt skummelt. Derfor garderer vi. 4 Gentle Forte er adskillig bedre enn resultatraden. Han hadde krefter igjen ved målpassering sist og så veldig fin ut for dagen. 5 Orbitson Tårs er ingen vinnerhest, men formen er god. Kan slå til om favoritten har en dårlig dag. 2 Perrier trenger muligens løp etter pause, men han er spennende i sin første start for Hovel Stastad. Treningsrapportene er positive på danskeimporten. 8 Brief Passion er Olav Mikkelborg svært fornøyd med i trening. Trønderhesten har ikke startet siden han var 4-åring grunnet skader. Var klar over at denne hesten viste talent som unghest.

Lever ekspertkupongen fra Sportspill her

6 Silkerapp fikk svar av gode Sjurmin i forsøket på å nå teten onsdag. Denne gangen tror vi han suser til tet. Unngår han press tror vi det går veien. Han satt stengt i den nest siste starten. 7 Falkøyet fikk det strevsomt sist. Han har vært god i to løp før det og skal strekes i dag. 3 Ellestad Karita er bedre enn raden og kan være en luring. 5 Tysvær Pål er uvillig, men god når han gidder. 1 Prinse Stegg og 9 Brandval Prins er heller ikke sjanseløse.

9 Min Alfa (V5-3) er den beste hesten. Dersom kusken satser for fullt skal hesten ta en etterlengtet seier. Selskapet er veldig overkommelig. 7 Lykke Vital sliter med beintøyet, men innehar store fartsressurser. 11 Vind er en vinnerhest. Usikker form etter pause, men farlig å utelate med Gunnar Austevoll i sulkyen. 2 Vinter Rauen er ingen vinnerhest, men nå er selskapet såpass enkelt at han bør kjempe i striden og kanskje ta en etterlengtet triumf.

Annonse: Øivind Grøstad byr på et skrik fra skogene

Vi har god tro på at 1 Princess Peach (V5-4/DD-2) forsvarer sporet. Derfra lar hun seg ikke stoppe uten knallhard kamp. En alternativ banker. Hoppa har vært bra i sine første starter. 8 Martin De Prelong har vi snakket med Mikkelborg om. Innsatsen sist skal glemmes da han var unnskyldt grunnet utstyrsproblemer. Mikkel tror på sitt håp, men understreker at han må ha litt klaff fra åttendespor. 4 Yamina Limburgia hang bra med bak gode hester til bronse sist. Med ryggløp har hun en bra sjanse til å ende i toppen. 3 Rite Aristo er bedre enn raden. Det kan gå veien om han får det servert. 7 Gaucho Dan er i fremgang. Har aldri vunnet, men kan endel og er en luring sammen med 6 Merci's Superboy.

Trykk her for V5-forslag eller her for DD-forslag

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD kl 14.12 (løp 4-5)