*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Aarlie har lunsjbankeren

Soffi Reerstrup og kusk Renate Aarlie får endel tilhengere på Bjerke tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Storfavoritt i trøbbel! Solid banker som sitter der nå! Mulig supersmell som er bedre enn raden! Vi er mer enn klare for ny spillfest på Bjerke!

29.12.15 07:15

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus:
Småfrekk V65-banker på Forus

TV-oversikt: Slik ser du fotball i romjula

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en strålende lunsj for våre kunder på Bjerke sist tirsdag, og da tok vi virkelig for oss! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen, med en innleveringspris på Kr.252, betalte ut fine Kr.2 751,-. På tirsdag gir vi gass fra landets hovedbane igjen, og en jente får full tillit som dagens bankerkusk. Renate Aarlie har nemlig funnet et svært fint løp til 1 Soffi Reerstrup (V5-5), og vi tror på tet og slutt!

Sjekk ut følgende:

V5-1 : 6 Skrei Odina – Har et veldig riktig løp foran seg her, og uten noe tull på veien så skal dette dreie seg om en meget god mulighet. Nå sist ble det helt feil da den fikk en hest i trynet, og vi velger å se bort fra det løpet. Var meget god når den vant fra tet fjerde sist, og den har nok en 28-tid i kroppen sin. Det straffer normalt sett ingen av disse, og Skrei Odina må bare prøves.

V5-2 : 11 Creanette – Åpent! Vi stoler nemlig ikke på den store favoritten, og her skal vi jakte skrell! Draget har flyttet på seg siden sist, og den er kommet inn på stallen til flinke Finn Holmen. Han har det med å forbedre hester, og det skal bli spennende å se hva som er skjedd på den korte tiden han har hatt den. Etter pause nå sist ble den sittende fast, og den er ikke så verst denne. SKRELLER!?

V5-3 : 2 Talk That Talk – Har fått seg noen løp i kroppen etter en lengre pause, og den virker å være på riktig vei. Har gjort tre OK løp, og normalt sett skal det ha gjort godt. I dette lille feltet så burde den havne riktig på det, og klaffer det med de riktige ryggene så er den vass på speed. SPILLES NÅ!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 9 Annie’s BA – Småskummelt løp. Draget vårt er i bra form, og dette er en riktig oppgave for Annie’s BA. Nå sist ble det feil, nest sist var den ute på feil distanse, mens den vant, og var bra tredje sist. Har stor fart i kroppen sin, den står i et spennende smygspor, og dette ser interessant ut på forhånd. PASSES!

V5-5 : 1 Soffi Reerstrup – Har et aldeles skreddersydd løp foran seg denne tirsdagen, og det vil overraske oss mye om ikke Renate Aarlie tauer dette hele veien med det som blir vår banker for dagen. Var litt tung i bakenden etter pause nest sist, mens den var MYE forbedret nå sist. Havnet da utvendig leder, var heroisk, men ble plukket ned på streken. 15,7 fra dødens i Drammen er ned mot 14,0 fra tet på Bjerke, og da sier det seg selv at dette MÅ være en meget god sjanse. ALL IN i billige omgivelser!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag