*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Åpen V5-omgang på Jarlsberg

Eini S. Linn varmer Ironlady. Torsdag er det duket for start på Jarlsberg. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi stoler ikke på de store favorittene i dagens omgang, og spekulerer i jakten på storcashen! Du tar vel rygg mot en herlig opptur i lunsjen?

20.04.17 13:35

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Örebro: Nye godbiter blir servert i lunsjen
V65 Bergen: Knallfin V65-omgang i Bergen
V4/V5 Øvrevoll: Galoppen med sesongstart i Norge
V65 Ålborg lørdag kveld: Superklaff - nesten 800 000 kr innspilt
Oddstips 1: Drømmescenario for Manchester United
Oddstips 2: Besiktas har ikke noe valg
Tippetipsene:
Full tillit til Mourinhos gjeng
VikingLotto: Hele potten på 275 millioner gikk

Lerum med siste info klaff på Jägersro 18. april!
Under jackpotomgangen i V64-spillet på Jägersro denne tirsdagen ble det fullklaff for undertegnedes siste info bong på fire andeler til Kr.899,-. Denne bongen betalte ut meget fine Kr.28 903,-. Du tar vel rygg på våre siste info bonger?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eventyrlig klaff i Ålborg 15. april - nesten 800 000 innspilt!
Lørdag kveld var det dobbel V65-jackpotomgang i Ålborg, og Nettavisens danske travekspert traff kanonbra med tipsene.
Ca kl 17 lørdag kveld ble Carstens opprinnelige V65-banker 7 Bullet Knas i V65-3 strøket. Vi fikk heldigvis fatt på Carsten og vi endret dermed banker til 1 Bella Sotto i V65-4. I V65-2 som var at amatørløp hadde Carsten gardert bredt og 10. valget og kjempesmellen 8 Tajsa Baunehøj 1,6 prosent) stod trygt på.

V65-forslaget på kr 924 her på Nettavisen (dette ble altså endret ca kl 17.30 lørdag kveld) inneholdt en sekser og 20 femmere og betalte tilbake kanonfine 45 452 kr.

Totalt ble det treff for 17 andelslag på Eksperten.
Seks andelslag med fire andeler a kr 250 betalte tilbake 45 452 kr
Fem andelslag med fem andeler a kr 200 betalte tilbake 45 452 kr
Tre andelslag med fem andeler a kr 300 betalte tilbake 45 924 kr
Tre andelslag med fire andeler a kr 500 betalte tilbake 46 396

Totalt ble det eventyrlige 776 932 innspilt på de 17 andelslagene som gikk inn med seks rette, og totalt omsatte Nettavisen for ca 45 000 på Eksperten til V65-omgangen i Ålborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jarlsberg byr på en utfordrende V5-omgang torsdag, og her er det ikke spesielt enkelt å være spiller. Vi finner ingen klinke bankere, og prøver å spekulere i mot det vi mener er overspilte favoritter. Ta rygg på følgende:

V5-1 : 5 Lucky Fighter – Vi streker av for fire hester i et svakt innledningsløp. Ideen som står først på ranken har enda ikke fått vinne, men i konkurranse mot «skalleløse» hester (2 seire på 126 starter) så vektlegges ikke det for hardt. Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå sist ble den sittende bom fast med krefter igjen. Er en relativt ung hoppe, og slike kan plutselig forbedre seg en del. Prøves som et frekt objekt mot helt riktig motstand.

V5-2 : 7 Kringeland Enok – Har vært en HIT i år, og den har vunnet fire av fem. Nå sist var den dog ikke som best, men var også ute mot veldig gode hester. Her er den langt billigere ute igjen, den blir kuskeplusset med Høitomt, og på sitt beste dreier det seg om en bra mulighet. Dog liker vi aldri når hester får seiersrekker brutt, og ofte kan det tyde på at storformen er over. Vi velger derfor å gardere storfavoritten med noen luringer.

V5-3 : 2 Let’s Talk – Gikk 17,0 i debuten, fra rygg leder… Blir enormt hardt betrodd på den prestasjonen, men vi vil gjerne se litt mer av denne før vi går all in. 8 Queens Victory – Var ute i samme prøveløp som Let’s Talk nest sist, og de noterte seg for lik tid. I debuten vant den etter å ha gått 13,9 s 400m. Blir nesten ikke spilt i forhold til den store favoritten, men det kan vel ikke være riktig? Er tidlig på vår bong!

V5-4 : 10 Ironlady – Var klart bra etter pausen sist, og den fikk et pluss i kanten av oss. Har ikke den beste raden, men den er ikke så verst denne hesten, og den har fått dårlig betalt over en lengre tid. Her er det med få unntak billig i mot, og ingen bør bli overrasket om denne kommer på lette bein tilslutt. Prøves mot en veldig riktig motstand.

V5-5 : 3 Yankee Va Bene – Var helt OK etter pause sist, og det løpet gjorde nok også veldig godt. Ventes mye forbedret til denne oppgaven, og velger Malmin rygg med 2 Crunch Classic, ja, da kan det være duket for tet og slutt for Yankee Va Bene. Settes først med nydelige betingelser!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.