Årets første doble V5-omgang

Yankee Va Bene og Åsbjørn Tengsareid blir stor favoritt i V5-1A på Klosterskogen torsdag.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Yankee Va Bene og Åsbjørn Tengsareid blir stor favoritt i V5-1A på Klosterskogen torsdag.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Siden Øvrevoll er igang med V65 på torsdager, er det duket for dobbel V5 på Klosterskogen torsdag kveld.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Årets første V65 på Øvrevoll
Lunsjtrav Bjerke: Vi stoler på Petter
V4 Romme: Vi går mot dagens største favoritt
Oddstips 1: Badeseire for VIF og Rosenborg
Oddstips 2: Ulf trenger en trepoenger
Oddstips 3: Jonevret sitter utrygt
Tippeliga: Skade- og karanteneoversikt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk den herlige ukesoversikten

Vi har en meget innholdsrik torsdag foran oss med trav og galopp fra formiddag til sent på kveld. Torsdagen innledes med V4 fra Romme, før Bjerke overtar stafettpinnen med sitt lunsjtrav. Til kvelden er det dags for årets første V65-omgang fra Øvrevoll. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det betyr samtidig at vi dessverre ikke får spille til torsdagens V64-jackpotomgang i Østersund der en rekke norske hester er på farten. Istendenfor er det dobbel V5 fra Klosterskogen som gjelder. Slik vil det også være utover våren og sommeren. De torsdagene som Øvrevoll har V65, vil i all hovedsak Bergen travpark og Klosterskogen alternere om å avvikle dobbel V5. 

Vi har to klare bankere i dagens doble V5-omgang på Klosterskogen. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at de siste avdelingene i V5-A spillet, samtidig er de to første i V5B-spillet.

Tet og slutt?
For drøye to uker siden suste Åsbjørn Tengsareid og 2 Yankee Va Bene (V5-1) til tet i et V76-løp på Bjerke og når storfavoritten Toto galopperte seg bort i den første svingen, var løpet rett og slett over. En meget opplagt Yankee Va Bene danset rundt Bjerke-ovalen og vant såre enkelt. Nest sist tetvant også hesten på Jarlsberg og motstanden i kveld skremmer ikke. Nå galopperte riktignok hesten seg bort tredje sist som hardt betrodd på nettopp Klosterskogen, men den dagen stod hesten i åttendespor bak bilen. Yankee Va Bene er ikke spesielt usikker og normalt skal det være tet fra start til mål i kveld. Klar V5A-banker. 

Montebanker
I V5-3B blir 4 Outsider og Christina Lindhardt tungt betrodd i et monteløp, og det er ikke rart slik hesten har levert i de siste løpene. Under Unionstravet på Momarken 21/3 tok hesten en råsterk seier og har etterpå det fulgt opp med seier hjemme i Danmark. Hesten skal ikke ha noe problem med svingene, og dette må være en topp vinnersjanse. Klar banker i V5B-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kapasitetstraver i comeback
I V5-2A kommer 3 Viking Olympic til å bli meget hardt betrodd, forståelig nok etter to meget solide innsatser på Bjerke og Jarlsberg. men han kan får mer kamp enn han ønsker fra 5 From Beverly Hills som gjør comeback etter langt fravær. Bengt Solberg fra Holmestrand som trener og eier hesten, er optimistisk og dette er en traver som kan svært mye når han fungerer. Klar garderingshest i V5-2A.