Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Solvalla: Gedigen V75-omgang med Elitloppet

Tippetips: Helnorsk søndagskupong
Oddstips 1:
Vi skal tjene penger på Molde
Oddstips 2:
Kan vi tredoble pengene i Mjøndalen?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Enorm V4-opptur søndag 19. mai - kr 448 ble til kr 10 775!
Våre galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen, var virkelig på hugget denne søndagen på Jägersro. Samtlige bonger på Eksperten satt i V4-spillet, og V4-forslaget på Nettavisens med innl. pris på kun 448 kr betalte ut STORFINE 10 775 kr.

Birger og Morten byr på følgende til Århus søndag:
Årets store galoppdag på Jylland kommer i Århus søndag. Hovedoppslaget er Jydsk Derby, hvor hjemmetrener Marc Stott har den klare favoritten. 5 Sir Churchill i V5-5 og V4-3 var i fjor en av de tre-fire beste toåringene i Skandinavia. Han årsdebuterte nylig på Jägersro uten å få fullklaff, men han er mye bedre på gress. Vi tror på suksess søndag og lar ham stå alene i V5-spillet.

På de litt større kupongene i V4 har vi råd til å ta med et par hester til. Både 3 Sankt Peder og 8 Gibson har fin klasse, og de kan by favoritten på kamp. I V4-4 har Marc Stott også en favoritt i 4 Novicell, og det er en god sjanse for at løpsdagen avsluttes med en dobbel til Stott og Oliver Wilson.

Ellers er det flere meget åpne løp, som gjør at V5 kan gi riktig bra. I øyeblikket, hvor omsetningen ikke er så alt for høy, ser 9 Sir Danzbo i V5-3/V4-1 t til å være et spennende objekt. Han startet i fjor for sin eier og trener Lea Olsen. Selv om Lea slett ikke er noen dårlig jockey, blir det interessant når Carlos Lopez svinger seg opp i salen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.