Bankeren har aldri vært bedre


La Reina og kusk Pål Buer får mye spill på seg denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
La Reina og kusk Pål Buer får mye spill på seg denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er flere klare favoritter i dagens omgang på Forus. Vi prøver å jobbe bort noen av dem, og byr blant annet på et mulig sjokk mot en mye spilt hest...

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: PSG viser muskler
Oddstips 2: Alt er i Elfsborgs hender
V65 Momarken: Full fart med Oleg 
Nabolaget-quiz: Slik vinner du 4000 kroner!

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

En ny hektisk uke er godt i gang for vi som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede er allerede i gang med den omfattende jobben som det er å gi best mulige tips til V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut.

I lunsjen på Forus denne tirsdagen så blir det nok spilt endel samlebonger. Flere klare favoritter finnes i omgangen, og det kan selvfølgelig bli lettløst. Vi prøver dog å felle et par av disse storfavorittene, men 4 La Reina (V5-4) kan ikke vi gardere. Dette er for oss dagens klare banker. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente, og dette er dagens menyer:

Kl.12.20 - Oviken (V4)

Kl.13.40 - Forus (V5)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.19.25 - Mantorp (V64 - Jackpot med 1.485.294 ekstra)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Forus:

V5-1 : 2 Vossbonpierre – Ble regelrett bortkjørt i debuten på Bergen Travpark sist da Ove Wassberg valgte å stikke i siste sving for så å lage åpning til den hesten som satt i rygg leder. Hesten var uansett bra, og den kommer til å gjøre det godt i tiden fremover. På tirsdag er nok Ove Wassberg på revansjejakt for det som skjedde sist, og han har her funnet en fin oppgave til Vossbonpierre. Motstanden skremmer nemlig ikke. Kan trolig ned mot 15,0 på distansen, og da sier det seg selv at den har en flott mulighet. SPILLES!

V5-2 : 5 Kleppe Snigen – Normalt sett så innfrir favoritten til Kjetil Djøseland, men da må den selvfølgelig være bedre enn sist hvor den var langt under pari. Når den kommer ut igjen her så regner vi med at den dyktige kaldblodstreneren har full kontroll på hva som var feil på den sist, og vi snakker her om en motivert favoritt. 6 Næskvikk – Vi vil imidlertid advare litt for en mulig skrell her. På ren kapasitet er denne nemlig like bra, og på ren fart er den bedre. Kommer nå ut etter pause, og er det i nærheten av noe form her, ja, da skal favoritten få kjørt seg. Tas med på mistanke da oddsen er SKYHØY!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-3 : 7 Calypso H. – Er en veldig bra hest som radet opp i vinter. Så ble den syk, og den har slitt med en infeksjon. Før dette løpet så er Rune Wiig opp på sin traver, og det er tydelig at vi kommer til å få se en forbedret utgave av denne kapasitet-hesten. Prøves som en frekkis!

V5-4 : 4 La Reina – Dette er dagens sikreste vinner på Forus. Det er nemlig snakk om en hest i sin aller beste form, og den har vært brenngod de siste to gangene. Nest sist så er den overlegen fra tet, mens den nå sist får dødens ca 800m igjen, og den vinner lett påny. Burde sitte tidlig i tet her, og på en kjapp bane så taper den ikke dette om den er som den har vært de siste to gangene. BANKER!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-5 : 2 Sno Long Boys – I en favorittpreget V5-omgang på Forus så har også favoritten i finalen en solid mulighet. Den er nemlig i en veldig bra form, og selv om det ble uplassert sist så gikk den trossalt 11,7. Tok da imot med varme servietter i tet, og første 500m ble passert på 08,2… Om ikke det løpet har knekket psyken på den så burde sjansene være fine nå. Vi tør dog ikke å la den stå alene da vi er usikker på om løpet sist kan ha kostet i overkant av det som var bra.