*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfri lunsj på Bjerke

Extreme Hangover og kusk Magnus Teien Gundersen har spennende forutsetninger i V5-4/DD-1 på Bjerke i ettermiddag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er ingen åpenbare bankere i dagens V5-lunsj på Bjerke. Vi velger dobbeltbanker i V5-2.

06.12.18 13:36

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Axevalla: Spennende V64-jackpotomgang på Axevalla
V65 Bergen:
Internasjonal V65-omgang i Bergen
Oddssingel SHL: Färjestad slår formsterke Luleå
Oddssingel Get-ligaen:
Oilers har spilt seg i form
Oddsdobbel:
Deilig torsdagsdobbel til 3,59 i odds
Lotto lørdag
: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Vikinglotto onsdag: Norsk vinner av 72 millioner
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Vi har en hektisk torsdag foran oss på travfronten med lunsjløp både i Sverige og Norge. Det er Østersund som er først ut med V4-lunsj, før Bjerke overtar litt senere på ettermiddagen med V5-lunsj. Til kvelden ventet stor jackpot i V64-spillet fra Axevalla. Der er det 979 603 SEK ekstra i sekserpotten. Her hjemme byr Bergen travpark på en flott V65-omgang torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V5-lunsjen på Bjerke, der jeg for en sjelden gangs skyld tyr til en bankerfri løsning og spiller dobbelbanker i V5-2.

Bør være et sikkert lås
V5-2 er et varmblodsløp i grunnlag under 22 000 kr og det er 2100 meter autostart. Bilstart er nytt for begge mine to utvalgte, og det ligger alltid en liten risiko i det. Men både 2 Ecu De Mieloui og 5 Gran Charm gjorde strålende seiersløp i sine siste løp. For 2 Ecu De Mieloui var det debutløpet og her var det mer å gå på. 5 Gran Charm rotet seg bort med galopp i sitt debutløp på Biri i vår, men var tilbake i løpsbanen 14. november og ledet sitt løp hele veien og landet på fine 17.7/2140 meter voltestart. 2 Ecu De Mieloui og 5 Gran Charm skiller seg klart ut i V5-2 og blir min dobbeltbanker.

Sprint innleder
V5-1 er et sprintløp for en gjeng travere med usikker form. Dokumentert form har dog 8 Gladys E.P. vist, men åttendespor bak bilen trekker kraftig ned for Renate Aarlies traver. Han blir min knepne favoritt, men jeg dekker V5-1 ganske bredt på de ulike V5-forslagene.

Beste hesten - men sprint trekker ned
Det er ingen tvil om at 10 Xita Lavec er den beste hesten i V5-3, men det har ikke klaffet for Olav Mikkelborgs flotte fireårshoppe utover høsten. Det har vært mye galopp og på en rask sprint, har hun ikke råd til feilsteg i dag. Hun blir mitt klare førstevalg, men er ingen banker gitt distanse og galopprisiko.

Frekk DD-banker
Overraskende nok blir 2 Mister Adisak spilt til ganske klar favoritt i V5-4/DD-1. Hadde det vært 2100 meter hadde det vært mer forståelig. Slik sportrekningen ble i dette løpet, må det være klar fordel 1 Extreme Hangover. Kolnes-hoppa skal ha ypperlige muligheter til å forsvare innersporet og da skal også seierssjansen være bra. I en spennende DD-omgang bankerspiller jeg 1 Extreme Hangover i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klart best med ryggløp
Fire hester skiller seg noe ut i V5-5, og den minst spilte av dem blir min favoritt. 9 Kringlers Balder ble prøvd i tet igjen sist på Biri og for n'te gang bremset fireåringen bort seieren oppunder mål. I dag står hesten i et spennende smygspor og jeg er helt inne på at Kringles Balder byr seg bedre til med ryggløp underveis. Kommer lukene i sluttfasen, har jeg god tro på at 9 Kringlers Balder kan vinne V5-5/DD-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag