Bankerfritt og spennende i Drammen


Eirik Høitomt og Knight Rider. Torsdag kommer de ut i Drammen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Eirik Høitomt og Knight Rider. Torsdag kommer de ut i Drammen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Herlig V5-lunsj fra Drammen! Våre litt større bonger er uten banker! Store kroner i vente for dem som prikker fem riktige?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Øvrevoll: Willa har V65-bankeren på Øvrevoll
V65 Klosterskogen:
Seiersmaskin får bankertillit
V64 Örebro:
Smellfin V64-omgang fra Sverige
V4 Visby: Herlig V4-omgang til lunsj

Lerum med supertips på Färjestad 9. september - kr 960 ble til kr 16 879!
Undertegnede var på hugget under V64-omgangen på Färjestad, og det meste satt som det skulle. Odds Indicator innfridde som en banker av STÅL, og Global Skipper (2-valg) samt Neslands Trine (5-valg) stod først på ranken. V64-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 960 satt som den skulle, og betalte ut knallfine 16 879 kr.

Lerum med lunsjfest i Sverige 9. september!
Tipsene satt BRA i lunsjen mandag, og V4-bongen på Kr.882 betalte ut meget fine Kr.4 018,-. Du tar vel rygg på våre gratistips til lunsj?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av  ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi liker dagens V5-omgang til Drammen skarpt, og her skal vi være med å kjempe om en herlig opptur fra 800m-banen. V5-4 er VIDÅPENT, men ellers føler vi at objektene i de øvrige løpene er solide, og du vil nok like infoen. Gå ikke glipp av følgende:

V5-1 : 10 Millman – Galopperte seg bort like etter start i Sverige sist, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Gangen før så den smellfin ut, og spurtet ordentlig bra etter litt hinder på veien. Er GRUNNKAPABEL, og nå virker den altså å være veldig pågang i regi Erlend Rennesvik. Her er det med få unntak billig i mot, og sjansene burde være gode. SPILLES!

V5-2 : 10 Countrygirl – Er en banker for de frekke. Har utviklet seg ordentlig fint, og i steintøffe omgivelser sist var den skikkelig positiv. Var da med på en luftig 10-åpning, men var likevel ikke helt tom tilslutt som delvis fastlåst. Går ned mange klasser når det gjelder motstand nå, og her må man være på vakt. SPILLES!

V5-3 : 6 Refs Elita – Likte vi svært godt etter et veldig langt avbrekk sist, og den varslet fakta vinnerform direkte. Spurtet fint tilslutt (28,7 s 300m), og hentet da lengder på bedre hester enn dette. Er kjapp i vei, og fra andre omvendt kan det fort bære til tet. Taper neppe om den leverer som sist, og denne står soleklart først på vår rank.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-4 : 8 Flammen Julie – Her er det VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Å finne noe veldig godt objekt var ikke enkelt, men Flammen Julie gjør seg ikke bort i et løp som dette om den leverer på sitt beste. Spurtet bra tilslutt sist (23,6 s 300m), og formen er slett ikke verst. «Mester» Høitomt opp er litt spennende, og i et ellers veldig jevnt løp er den verdt et forsøk.

V5-5 : 1 Knight Rider – Vi ELSKER når hingster skifter regi, og ofte kan nettopp hingster få seg en ordentlig oppsving når slikt skjer. Knight Rider kammet faktisk med seg TI strake seire, men har slitt noe mer i år. Sigbjørn Kolnes har fått den inn på stallen, og rapportene er skikkelig oppløftende. Er lynrask fra start, og her går infoen ut på at man vil ladde hva som går for tet. Leder dette rundt om? SPILLES!