*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bjerke innleder med fransk lunsj

Frode Hamre er en aktuell mann på Bjerke i dag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En av de største ukene venter oss travspillere, og det hele starter med en flott V5-lunsj fra hovedstaden!

20.05.19 11:16

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Supermandag på Leangen
V64 Mantorp:
Vi jakter storcashen med Straigt Flush
V4 Halmstad:
Helfrekke objekter i V4-lunsjen
Oddssingel Eliteserien 1: Molde skal tilbake på topp
Oddssingel Allsvenskan: Kan Kjartansson senke IFK Göteborg?
Målscorerspill ishockey-VM:
Nylander skal ta Sverige til VM-gull

Elitloppsuken er over oss, og dette er den uken vi gleder oss mest til hvert år. Lørdag venter en GEDIGEN V75-omgang på Solvalla hvor du kan vinne hele 26 millioner! Søndag blir det som vanlig en EKSTRA V75-OMGANG med Elitloppet. Her kan du vinne 17 millioner! Menyene ser praktfulle ut foran denne helgen, og vi kommer naturligvis tilbake med fyldige tips.

Når det gjelder dagen i dag så skal vi først til Bjerke kl.12.10 hvor det blir V5-lunsj. Kl.12.20 er det Halmstad sin tur, og her venter det som vanlig et V4-spill. Leangen står så for den norske V65-omgangen kl.18.55, mens det er Mantorp som avrunder mandagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Enorm V4-opptur på galoppen 19. mai - Kr.448 ble til Kr.10 775!
Våre galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen, var virkelig på hugget denne søndagen på Jägersro. Samtlige bonger på Eksperten satt i V4-spillet, og den minste bongen på Kr.448 betalte ut STORFINE KR.10 775,-. Du tar vel rygg på våre galoppeksperter?

Lerums KANONOBJEKT Vikens High Yield (8-valg) sjokket på V75 19. mai!
Det ble svært vrient å være spiller i Årjäng denne søndagen, og når SUPERSJOKKET Vikens High Yield (8-valg - 25,01 i odds) slo til i finalen, ja, da føk V75-utbetalingen opp i 1 246 919,-. Sjekket du vår info på denne stjernesmellen? Ikke? Vi ranket den nemlig først, og serverte følgende tekst på denne hesten:

V75-7 : 12 Vikens High Yield – Er best, men etter at den var veldig svak sist går den helt i glemmeboken fra et dårlig spor. Sist må den rett og slett ha vært syk, for det er ikke slik denne er. I årsdebuten nest sist satt den bom fast med krefter igjen. 27. april i fjor spurtet den storstilet, gikk 12,9/2140ma, og tapte kun med hals for Perfect Spirit. Hadde man plassert sistnevnte inn i dette løpet så hadde den hatt 95% av innsatsene på seg. Vikens High Yield hadde 1,7% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, men leverer denne på sitt beste, ja, da er den mer enn god nok til å storskrelle. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Husk at i de tre første løpene spiller vi sammen med franskmennene i Vinner og Plass-spillet. I V5-spillet innleder vi med en banker.

Sjekk ut følgende:

V5-1: 8 Four On The Floor tror vi har en meget god vinnersjanse mot dagens motstand. Det er kun en hest i mot og det er 3 Lastmanstansding. Four On The Floor har innledet karrieren fint. I debuten, tredje sist på dagens bane, vant han enkelt. Nest sist hang han hyggelig med mot Custom Colt og Strong Pepper. Han var aldri i nærheten av dem, men fullførte fint på en god tid. Nå sist stakk han enkelt unna fra tet, og var fullstendig ukjørt. Hovedopponenten 3 Lastmanstanding viste ikke noe spesiell starthurtighet sist og går dermed ikke rett til tet her? Om sistnevnte sitter i andre utvendig, mens Hamre-traveren er i tredje utvendig er vi ikke i tvil om at Four On The Floor er en bedre hest. Det tror vi uansett. Vi mener dette er en god banker, og går all in!

V5-2: 6 Paulino er spennende her. Han årsdebuterte i V75 for litt over to uker siden. Det ble dødens underveis. Derfra fullførte Tjomsland sin springer veldig fint til andreplassen. Hesten bekreftet at formen så absolutt er tilstede. Med med trening og det løpet i kroppen er garantert hesten gått fremover. Paulino er rask bak bilen, og på en normal dag tror vi han blåser til føringen her. Da er sjansene veldig fine. Vårt førstevalg.

V5-3: 1 Harbour Eightysix har helt klart en god mulighet til å vinne den tredje V5-avdelingen. Han har vist veldig fin starthurtighet og vil ta tet her. Det er ingen tvil om at hesten er meldt opp når det gjelder motstandsmessig. Noen av dagens konkurrenter er i veldig god form og Harbour Eightysix kan ikke ha noe dårlig dag for å vinne dette. Som en 67-prosenter frister det å prøve i mot, da det finnes flere kapable i mot.

2 Denali så enorm ut i målgang sist. Mikkelborg-traveren spurtet svært fort og skal passes. Må med på alle bonger. 5 Eraja Jaam er en veldig god traver. I øyeblikket er hesten en 1-prosenter. Det er helt feil. Må passes tidlig. 4 Lovers Hall og 11 Captain Morgan er sene garderinger. Begge må ha mye sydd opp for å vinne løpet, men er gode nok.

V5-4: 8 Solmyr Arvid startet karrieren med tre strake seire. Vi likte hesten veldig godt. Det ble så tre løp uten seier og prestasjonene ble dårligere. Nå kommer hesten ut etter en pause på 11 uker, og det viser seg at han har blitt operert i halsen. Dagens motstand er ikke for tøff for 4-åringen, og vi tror han kan komme rett ut å vinne. Toppnivået til Hellin Faxen-sønnen virker til å være veldig fint.

V5-5: 3 Dancing Queen er uten tvil på gang nå. Dette er en flott traver med voldsom utstråling. De tre siste innsatsene har vært veldig positive, og hoppa nærmer seg en seier nå. Tredje sist slår hun en så god hest som I.D Ownersdestiny. Sistnevnte ble nummer to bak Catherine's Chevy I V75-løpet på lørdag. Nest sist spurter Dancing Queen veldig fint mot gode hester. Mens nå sist, i Sverige, henger hun fint med til fjerdeplass mot gode hester. Hadde kanskje forventet at hun kunne være med å kjempe om seieren, men det gikk fort til slutt. Dagens motstand er helt riktig og det skal være favoritten i løpet. Det blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag