*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bjerke-lunsj med Tengsareid

Åsbjørn Tengsareid vinner løp jevnt og trutt. Tirsdag kusker han Nettavisens lunsjbanker på Bjerke.

06.06.17 10:44

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V64 Kalmar (merk spillstopp 16.10): Vi byr på en montebanker
Oddstips fotball:
Danmark kan ta svekket Tyskland
Oddstips French Open: Ingen walk-over for Djokovic

En vidunderlig uke er vei i gang og til helgen er det altså OGP-helg, der vår egen Lionel og Gøran Antonsen er det store norske håpet i selve Oslo Grand Prix. Lørdagen byr på Gulljackpot i V75, mens altså søndagen byr på OGP og internasjonal V75-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tirsdagen er nasjonaldag i Sverige og det betyr tidlig V64-start i Kalmar med spillestopp kl 16.10 , mens Bjerke byr på V5-lunsj med spillestopp kl 13.40. Og siden Sverige ikke arrangerer løp tirsdag kveld, er det duket for stor omsetning når Sørlandet inviterer til internasjonal V65-omgang på kvelden.

Bjerke har som kjent arrangert en god del V5-lunsjer på mandagene i vår og da har det vært bra løp sportslig. Tirsdag er det en "normal" V5-lunsj og den sportslige kvaliteten er svak da fire av V5-løpene har poengbegrensning. Men vår lunsjbanker den starter i det eneste løpet som ikke har poengbegrensning, og det er V5-3.

PS: I spillboksen under kan du allerede nå kjøpe andeler til Nettavisens andelslag på Eksperten til søndagens store V75-omgang og du finner andelspriser fra kr 50 og oppover ved å klikke på lenken "Se flere Eksperten-spill fra Mediehuset Nettavisen" nederst på spillboksen. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tengsareid har valgt rett?
Åsbjørn Tengsareid var meldt på både 2 Photolicious og 4 Amazing Dream i V5-3, men valgte sistnevnte. Det har han trolig gjort rett i. Treåringen som trenes av Anders Lundstrøm Wolden travet knallsterke 14.8/2140 meter på Bjerke onsdag i sitt livs andre start, men det rakk bare til fjerdeplass. Holdt uansett koken strålende til mål etter avansement på siste bortre. 2 Photolicious var god vinner etter tidlig galopp på Klosterskogen i sin siste start, men det var mot mye enklere motstand enn han støter på her. Jeg tror Åsbjørn Tengsareid valgte rett når han valgte 4 Amazing Dream og denne blir min lunsjbanker på Bjerke tirsdag i V5-3.

På gamle meritter?
Meget formløs gjeng møtes til dyst i V5-1 og her er det åpent. Kapasitetsmessig er nok 7 Willy Invalley best, men Desserud-traveren sliter med å komme seg feilfritt rundt banen. Pausehesten 6 Emma Buitenzorg gjorde noen riktig fine løp i fjor høst, men mistet formen utover høsten og har ikke startet siden januar. På gamle meritter bør Anderssen-hoppa duge bra i slike omgivelser og hun blir mitt førstevalg.

Kan Gunnar få fart på Gaustad-hesten?
5 Royal Rebellion blir spillefavoritt i V5-2 og gjorde greit løp til andre mot meget svak motstand på Momarken i sin siste start. Skulle Magnus Teien Gundersen komme seg forbi 4 Egon B.R. på startsiden og til tet, er trolig mye gjort, men jeg velger å gardere litt her. 7 Lost Genius har ofte vært omgitt av positivt forhåndssnakk, men det har blitt skikkelig fart på sakene for seksåringen som trenes av Jan Rune Gaustad. Tirsdag får Gunnar Austevoll sjansen som kusk og selv om formen er høyst usikker, gir jeg Lost Genius plass på mine V5-forslag tirsdag.

Et realt langskudd i V5-4
Favorittduoen 3 Kiro Bia Balderina og 4 Komnes Viking er nok best på kapasitet i V5-4, men det er ikke hester som er stødige på beina, og sprint er helt sikkert ikke et kjempepluss for noen av dem. Fartsfylte 1 Tynset Balder har ikke vist noe på evigheter, men førstespor og sprint er ideelle forutsetninger for vallaken. Jeg tar den med på gardering.

Tet og kanskje slutt?
Det meste tyder på at 3 Savanna Bee når teten i V5-5/DD-2 og på noenlunde normalform skal det være bra vinnersjanse mot denne gjengen. Men formen til Ottersen-hoppa er litt uviss nå. Jeg bankerspiller henne i DD-spillet, men tar med noen garderinger i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.