*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bjerke starter uka med fransk lunsj

Ibra Boko vant lekende lett sist. I dag har han gode muligheter på å vinne igjen. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com

Vi skal spille med franskmennene i Vinner og Plass i dag. V5-spillet skal ikke avskrives, da noen ordentlig gode objekter er funnet!

01.04.19 09:57

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Färjestad: Flotte V64-objekter på Färjestad
V4 Århus: Internasjonal V4-lunsj i Århus
Oddssingel Eliteserien
: Ny målfest mellom Stabæk og Lillestrøm
Oddssingel Allsvenskan: Kremodds i Allsvenskan
Oddssingel Premier League: Ingen walkover for Arsenal

Det er en meget innholdsrik uke vi har foran oss denne første uken i april. Onsdag starter galoppen opp igjen med V4-lunsj fra Bro Park og søndag er det debut for V64-galopp med spillestopp kl 12.45, som blir et fast innslag utover. I tillegg er det også klart for årets første "franske" mandagslunsj i dag og det er Bjerke som arrangerer denne.

Førstkommende lørdag er det stor V75-omgang på Bjerke med blant annet tradisjonsrike Jacob Meyers pokalløp og H.M. Kongens Pokal som hovedoppslagene. Før den tid skal vi gjennom en meget innholdsrik mandag. Den innledes kl 12.10 med V5-lunsj på Bjerke, tett fulgt av internasjonal V4-lunsj i Århus med spillestopp kl 12.20. Til kvelden byr så Leangen på V65, mens Färjestad er vertskap for de svenske V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fransk lunsj er tilbake! Det vil si at man kan spille i felles pool med Frankrike hva gjelder Vinner og Plass. I dag gjelder dette kun i de tre første løpene. Ikke de største feltene venter fra landets hovedbane denne mandagen, men det skal sies at det kommer ut flere flotte travere. Vi var aldri i noen tvil når det gjaldt hva som var dagens beste banker i V5-spillet.

Sjekk ut våres V5-ananlyser her.

V5-3: 9 Ibra Boko blir dagens beste banker. Undertegnede hadde sjekket opp hesten før norgesdebuten for ti dager siden. Jeg skrev da at dette dreide seg om en traver med stor utstråling. Det så ut som han gjorde det lett, men jeg ville se hesten i et løp først. Og etter innsatsen sist føler jeg meg ganske sikker på at det er snakk om en vinner på nytt. Kusken bare sendte frem, overtok teten etter 500 meter og lenset unna til svært enkel seier. Dette er en hest for større oppgaver her hjemme, og det blir ny seier i dag. All in.

Hovedopponent 2 Hilton B.R skuffet meg sist på Momarken. Jeg liker denne hesten, og tror den kan bli god. Jeg mener bestemt det burde vært bedre inntrykk på hesten ned oppløpet sist. Blir fort andre i dag.

V5-1: 4 E. Street. Da jeg gikk gjennom V5-innledningen, trodde jeg E. Street skulle bli spilt opp mot tyve prosent. Når dette tipset blir lagd, tre timer før innsending, er hesten kun en åtte prosenter. Formen til Conway Hall-hoppa er veldig fin nå. Hun har to løp i kroppen etter en lang pause nå. Sist sitter hesten langt bak ut mot oppløpet, men spurter i stor stil til tredjeplassen. Hoppa hadde høyest fart av alle over mållinjen. Hestene foran i mål var Dupont og Glazier's Support. 4 E. Street blir uten tvil mitt objekt i innledningen.

V5-2: 3 Chio Halbak er en debutant fra stallen til Sigbjørn Kolnes. Som nevnt før, så er nevnte Kolnes dyktig på å gjøre nye hester på stallen om til vinnere. Nå har han fått inn en ny flott traver på stallen. Chio Halbak vant faktisk en kvalifisering til dansk derby i fjor. Men, det har gått nedover siden den gang. Jeg har sjekket de siste seks løpene til hingsten, og alle har egentlig vært ganske svake. Nå er det nytt miljø, ny trener og dette skal gi en ny gnist. Med tanke på merittene han har, må 5-åringen regnes. Men ettersom formen var så svak på slutten i Danmark, må vi se han fungere først her til lands.

Jeg gir meg ikke på 5 Vivienne. Jeg har fulgt denne lenge nå, og fortsatt ikke fått igjen for det. Helt siden fjerde sist på Färjestad, har jeg trodd hun nærmest skulle vinne hvert løp etter det. Mye stang ut og litt egen skyld er grunnen for at hun står uten seier. Tredje sist er hun svært god etter galopp på Leangen. Nest sist på Bjerke bare galopperer hun på siste bortre, med full kontroll på løpet og masse krefter spart. Nå sist er hun igjen veldig god, og blir andre med fin fart i mål. Dette er en hest jeg liker, og på tolv prosent må hesten prøves som et objekt i dette løpet.

2 Viking Ivi og 4 Onassis M.R er to hester i form, som begge skal med på bongene.

V5-4: 6 Thai Atena er en flott hoppe. Hun gikk to løp i Sverige, som 2-åring i fjor. Det var hyggelige innsatser mot god motstand. Det virket litt ut som hun ikke helt var i racingmodus. I tillegg var hun en hest som la en god del mark under seg. Med andre ord, så tror jeg vintertreningen har gjort veldig godt. Thai Atena har travet 1.19/ 2100 meter hjemme på gården til Frode Hamre. Det runger ingen tvil om at Broadway Hall-datteren er kjøpt inn for større oppgaver i år og fremover. Det kan være for tidlig, men vi tar en sjanse og spiller henne banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-5: 2 Harley D.E
er nok en gang grei favoritt. Jeg har forsøkt å spille hesten borte de fleste gangene på slutten. Det har vært veldig feil. Harley D.E blir bare bedre og bedre for hver start. En grei favoritt er det, men ingen banker.

8 Faust Boko er en traver som kan utfordre favoritten her. Gundersen-traveren kom tilbake etter en pause på rundt fire måneder sist på Momarken. Her gikk Ready Cash-sønnen et flott løp til andreplassen. Det var ingenting å få gjort med S.M.K Silvousplait. Faust Boko har garantert gått kraftig frem med det løpet, og vi kjenner jo denne som en hest med stor motor. Med løpet sist, som var så positivt, så blir faktisk dette min knappe favoritt i V5-avslutningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag