Bjerkelunsj med Gunnar


Gunnar Austevoll, og Closethegate har en fin sjanse i innledningen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Gunnar Austevoll, og Closethegate har en fin sjanse i innledningen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ny interessant Bjerkelunsj med  godbiter på menyen! I finalen byr vi blant annet på en bortglemt som gikk solid i kulissene sist...

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme:
Nye utfordringer i lunsjen
Oddstips:
Zucarello jakter historisk rekord

Siste info suksess på Bjerke 18. november!
Det ble treff på to andelslag med lagnavn ”LeirvågV76siste” på Bjerke under onsdagens V76-omgang. Begge hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890.

Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Closethegate (V5-1) banker vi på de litt mindre bongene på Bjerke torsdag. Burde ha en flott mulighet selv om den skulle havne utvendig leder. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 3 Closethegate – Har et utrolig fint løp foran seg på torsdag, og dette må dreie seg om en enormt bra sjanse! Har funnet en aldeles strålende form, og den gikk kruttsterkt etter galopp nå sist. Er veldig kjapp i vei når man ladder med den, men på denne distansen tåler den uansett dødens mot en såpass billig motstand. Stor mulighet, og vi tror hardt!

V5-2 : 3 Brenne Major – Er en fintstammet traver som vi likte i debuten sist. Vinner der meget lett, og vi hadde 28,3 s 500m på klokken med mye krefter igjen. Mammaen her, Brenne Stjerna, har tidligere avlet meget kjappe avkom, og vi blir ikke veldig overrasket om Brenne major viser fine ting bak bilen. Må ha en solid mulighet i helt riktige omgivelser!

V5-3 : 1 Komnes Fossen – Har ikke fungert skikkelig siden i vår, men da var den til gjengjeld meget bra. Jogget for eksempel 27,5/2120mv (17.04.2015), og den spør ingen om seieren her om den bare fungerer. Har blitt behandlet før denne oppgaven, den er kjapp i vei, og sporet ble bra. Spilles i et jevnt løp.

V5-4 : 1 Hallo Again – Kom ut etter en lengre pause sist, og vi likte den direkte. Avslutter strålende etter et passivt opplegg, og den går pigg i mål md krefter igjen på tanken. Har den tatt det løpet på riktig måte så er den fort hakket forbedret til denne starten. Har da en topp sjanse om den bare ikke blir fast. SPILLES!

V5-5 : 8 Tenor DK – Var tungt trent før comebacket nå sist, og når den feilet direkte så var den dagen over. Viser imidlertid 13,2/1000m i kulissene etter galoppen, og den kommer sterkt tilbake. Distansen på torsdag er kun et pluss, og den trenger ikke å være borte i enkle omgivelser. MÅ MED.

Det er SUPERPOTT i V75-spillet på lørdag med helt ville 21.049.569 ekstra i potten! Under kan du kjøpe deg inn på våre V75-bonger: