Blekkan sørger for ny Leangenfest

Martelle C.J. og Jomar Blekkan har en flott vinnersjanse i V5-2 på Leangen tirsdag.Foto: HM.Auran/hesteguiden.com
Martelle C.J. og Jomar Blekkan har en flott vinnersjanse i V5-2 på Leangen tirsdag.Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Mandag spilte Nettavisen inn over 760 000 kroner i V65-spillet på Leangen. Tirsdag er det lunsj på samme bane med Jomar Blekkan i hovedrollen.

Sportspills meny mandag:
V4 Umeå: Vidåpen omgang
V65 Forus: Glen Ord Superb på plass
Oddstips: Hvem rykker opp til Serie A?
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Amanda Robertsen innfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten ("Leirvågs frekke jackpot") som brukte 5 J.J. Funkies (2. valg i V65-6) som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det over 760 000 kroner innspilt på Leangen mandag kveld.

Nettavisen hadde en strålende søndag for sine trav-og galopptips. Rolf Lerum klinket til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner.

Det betyr at Nettavisen har brukt 1 og 2. pinsedag veldig godt og inkludert fine galoppgevinster på Jägersro 1. pinsedag, har Nettavisen spilt inn over 1 million kroner de to siste dagene

Vi har en vidunderlig trav og galoppuke foran oss, der det soleklare høydepunktet naturligvis er Elitloppssøndagen på Solvalla med norske hester i favorittsjiktet. Det er selvsagt V75 på Elitloppssøndagen, men det er også V75 fra Solvalla lørdag, da med over 23 millioner ekstra i sjuerpotten. 

Denne tirsdagen er også tettpakket med trav. Først ut er Umåker med V4, før Leangen overtar med lunsjtrav. Til kvelden er stortalentet Glen Ord Superb på plass på Forus i det tradisjonsrike Stavangerløpet (V65-3), mens V64-løpene avholdes på Eskilstuna. 

Tok halve kassa
I denne artikkelen skal det dog handle om tirsdagens lunsj-V5 på Leangen. Dagen etter V65-løpene på samme bane. Og til tross for at V65-omgangens største favoritt, 7 Seaborn Simona i V65-3 innfridde, ble det altså kun 17 kuponger som kom seg helskinnet gjennom V65-rebusen i går og Nettavisen hadde altså åtte av dem. Supersjokket 2 Shan Soir i V65-2 hadde vi krysset på fire hester og når den overspilte storfavoritten  7 Rebella Salute svek fra tet i det løpet, var det duket for solide penger. I V65-6/DD-2 innfridde vårt herlige objekt 5 J.J. Funkies og sørget for storeslem for våre tips.

Herlig treårshoppe
Tirsdag setter vi pengene på Jomar Blekkan og treårige 10 Martelle C.J. i V5-2. Vi bankerspilte også hoppa i debuten for Blekkan for en drøy uke siden, og fra tet ble det veldig enkelt. Litt andre forutsetninger i ettermiddag med 20 meter tillegg. Atle Solhus hadde ikke noe spesielt tro på 2. valget 1 Natacha Line som står på strek og Thomas Mjøen som kusker 9 Top Surprise (toer i Martelles seiersløp forrige mandag), hadde ikke noe tro på at han kunne utfordre Blekkans hest heller. En viss galoppfare vil det alltid finnes hos en urutinert treårshoppe, men sist mandag så Martelle C.J. veldig stabil og fin ut. 10 Martelle C.J. er Nettavisens V5-banker på Leangen mandag.

Johansen i motflyt
I V5-3 var jeg lenge inne på å bankerspille 2 Berg Elden og Kai Johansen. Hesten avsluttet strålende sist på Leangen etter å ha sittet fast i det lengste. I ettermiddag er det mye som tyder på tetkjenning direkte, men det er verd å merke seg at Kai Johansen ikke har vunnet løp på Leangen siden 16. mars i år, og faktisk kjørt blankt i de siste 60 løpene han har kusket der oppe. Det er "så skummelt" at vi velger å gardere. Kusker i motflyt er sjelden det mest lukrative å spille på. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny sjanse til Eggan
I DD-spillet velger jeg å bankerspille 7 Disco Queen i V5-5/DD-2. Jeg bankerspilte hoppa til Atle Eggan på Leangen forrige mandag, men da endte det i dundrende startgalopp. Kom ålreit tilbake etter den galoppen og møter kanskje litt enklere motstand i ettermiddag. I V5-spillet garderer jeg dette løpet bredt, men i DD-spillet velger jeg å bankerspille hoppa.