*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Brandt senker favoritten

Roger Brandt, og More Knight møter på riktig motstand i V5-finalen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vidåpen V5-omgang! Vi spekulerer i mot dagens tyngste! Mulig sjokk som er bedre enn hva mange tror! Vi tror på store kroner i lunsjen på Momarken!

29.09.15 12:21

Sportspills meny tirsdag:
V4 Dannero:
Nytt snadder blir servert i lunsjen
V65 Forus:
Herlig jackpot med 391 193 ekstra
V64 Eskilstuna:
Spennende jackpotomgang
Oddstips 1: Chelsea er ikke seg selv
Oddstips 2:
Bayern i kalasform smadrer Molde-dödaren
Oddstips 3:
Matchen som betyr alt for Lyon
Oddstips 4:
Deilig dobbel til 4,62 i odds
V75/V76: Tidenes jackpotuke

To helt spesielle høydepunkter venter denne uken, og her er det bare å merke seg følgende:

30. september: Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

3. oktober: Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75 på Leangen! 6,6 mill ekstra i sjuerpotten! Du kan vinne 22 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En ekstremt utfordrende lunsjomgang venter på Momarken denne tirsdagen. Vi fant ingen banker, men prøver å gå tynt i noen av løpene. Sjekk ut følgende objekter:

V5-1 : 2 Pitarious – Kommer ut i ny regi, og dette er normalt sett en hest som skal duge godt til lunsj. For ca 1-år siden var den treer bak såpass gode hester som Bucephalus/Windy Ammik på Bjerke. Møter ikke hester av et slikt kaliber her, men så er nok kanskje ikke formen like gode som den var da. Må uansett prøves litt direkte da den fort kan være oppbrukt som et OK objekt neste gang.

V5-2 : 6 Skogli Viktor – Har stått på stallen til kaldblodsekspert Jan Roar Mjølnerød en kort stund, men dette er uansett en hest vi gleder oss til å se i hans regi. Formen er det ikke noe å si på, og den gikk mer enn godkjent sist etter en grov galopp. Her er det med få unntak billig imot, og dette kan være en vinner direkte. SPILLES! 2 Tysvær Elling – Er MILEVIS bedre enn raden, men kusken er fersk, og han gjør fortsatt noen tabber. Feilet i stengt posisjon mot oppløpet sist når han kjørte oppi med en pigg hest. Kan sitte der om det klaffer for kusken!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V5-3 : 1 Fairyman – Dette er egentlig ikke noen dårlig hest, men det har blitt feil, og sist etter pause må den ha vært syk. Ble da kjørt med ambisjoner, og Marcys Hultman valgte altså å svare en såpass god hest som Ladina DE. Fikk det mot siste sving da, og den stoppet. Her er den billigere ute enn sist, og en frisk Fairyman duger i disse billige omgivelsene. Vi liker også at den får HC Holm opp bak seg, og man skal være litt på vakt.

V5-4 : 11 Scarlett Gede – Har ikke fulgt opp i år, og det har vært en skuffende sesong. Varslet imidlertid form sist med å komme flott tilbake i kulissene etter galopp. Her møter den på en overkommelig gjeng, og det kan være duket for årets første seier. 12 Stjerne Steensgård – Fungerte perfekt aksjonsmessig sist, men da ble det helt feil. Så imidlertid fin ut i kulissene, og den fikk et klart pluss av oss. Kan vinne dette! 4 Thai Passion – Kommer ut i ny regi, og det skal bli spennende å følge den første gang ut for HC Holm. Har HC greid å vekke liv i denne kapable hoppen igjen, ja, da kan det faktisk dreie seg om tet og slutt. TRE HESTER ER DEKK!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V5-5 : 9 More Knight – Har en billig oppgave foran seg her, og den vinner trolig dette løpet om den bare unngår å havne opp i problemer på veien. I Derbyforsøk nå sist så feiler den på siste bortre, men den kom flott tilbake i kulissene. Nå har den fått seg en blåser i kroppen etter pause, og den kan ventes forbedret. Feller alt nedover det lange oppløpet! Banker for de frekke!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag