*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Cash er Okay

Stortalentet Cash Okay jakter sin tredje strake seier i karrieren i V5-1 på Bjerke onsdag. Nettavisen tror seieren kommer og bankerspiller i en svært utfordrende V5-omgang.

06.05.15 20:01

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Turboen må virke
V4 Täby: Carlos sørger for mer suksess
Oddstips 1: Bayern får kjørt seg
Oddstips 2: Fredrikstad kan få trøbbel
Tippetips: Cup for alle penga
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det er slett ikke enkelt i V76-spillet på Bjerke onsdag og særlig mye enklere er det heller ikke i V5-spillet. Geir Vegard Gundersen får tillit som bankerkusk i både V5 og V76, og i V5-spillet handler det om en treårig begavelse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Opp til bevis i kveld
I V5-1 som er et løp i DNT's unghestserie der det venter 40 000 kroner til vinneren, skal 8 Cash Okay hente 20 meter på blant annet Jeppe Juel-trente 6 Enya B.R. som innledet sin karriere med flott seier i Ålborg.

Men slik 8 Cash Okay har sett ut i to strake seiersløp, tror vi det er mer å gå på. Kun ni startende hester i kveld, betyr at det er lettere fra tillegg, og selv om tilleggsbankere aldri er optimalt, må vi ha en V5-banker i kveld. Geir Vegard Gundersen kjører normalt med fin hånd og 8 Cash Okay bankerspilles i V5-1:
Rangering V5-1: A: 8 B: 6-4-3 C: 5-7-9-1-2

V5-2 - Kaldblodshester. Monteløp. 2140 meter voltestart.
Svært vrient monteløp venter i V5-2, der vi stopper på seks hester på samtlige forslag.

Til tross for litt galoppinnslag på slutten får 9 Haugestad Storm førstetipset sammen med Kristine Kvasnes. Har møtt gode hester på slutten og motstandsmessig er det en klasse i kveld. Best på kapasitet er trolig 7 Vethe Jerven, men denne herremannen er like vanskelig å få feilfritt rundt enten det dreier seg om travritt eller vanlige travløp.

Strekhestene er vanskelig å plassere i dette løpet, men både 1 Heimly Odin og 2 Holt Gnist har gode ryttere i form av Liv Pedersen og Siv Emilie Løvvold, og det hjelper som kjent alltid i slike løp.
Rangering V5-2: A: 9 B: 7-2-1-3-6 C: 5-4-8-10

V76-1/V5-3 - EM for amatører - 2100 meter autostart.
EM for amatører avvikles i Norge i år, og tirsdag ble de tre første løpene kjørt på Momarken og ikke i et av disse løpene vant spillefavoritten. Når kuskene i tillegg er prisgitt middels hester, lukter det trøbbel i V76-1.

Vi krysser åtte hester på det største V5-forslaget og håper det er tilstrekkelig. Hester som 3 Tib Thierry, 6 Bon Amie S.T., 7 Thai Madonna og 12 En Vie La Rose skal i utgangspunktet ha tøft for å vinne.

Men svært lite spilte 10 Mimi's Red Rose vil vi trekke litt fram. Svenske Håkan B. Johansson (banemester på Halmstad) er en bra kusk, men har stort sett trukket svake hester. Mimi's Red Rose trøtnet for Vidar Hop i årsdebuten, men er ikke så verst og løp i kroppen kan ha hjulpet på.
Rangering V76-1/V5-3: A: 2 B: 1-10-5-11-4 C: 8-9-3-6-7-12

V76-2/V5-4 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Sist onsdag vant Geir Flåten to løp på Bjerke og i kveld kan det komme mer. 2 Tojo Prinsen må være det interessante objektet her. Holder toppform og har trukket et flott startspor i kveld. Sprint er neppe noe minus og hesten blir maks fjerdevalg i kveld. Se opp.

4 Alsaker Fantom er på tetjakt og Vidar Hop vet å utnytte gode startspor. Fra tet er Bø-hesten virkelig seig å ta seg forbi. Sammen med helsehesten 9 Torpa Jan får han plass på det minste forslaget.

På de større betaler vi også for 12 Brenne Jærven som må ha flyt fra en slik utgangsposisjon. 11 Kolnes Tom, får vi ikke råd til i V76, men i V5-spillet betaler vi på det største forslaget, til tross for en svært så vrien utgangsposisjon.
Rangering V76-2/V5-4: A: 2 B: 4-9-12-11 C: 7-1-3-6-8-10-5

V76-3/V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Spillerne mangler holdepunkter i kveld og det er hovedårsaken til at 5 Migration blir så tungt betrodd i V76-3. Basert på prestasjonen som 1,1 oddser på Sørlandet i den siste starten, er det vanskelig å forstå. Da var Migration langt under pari og ble treer mot svakere motstand enn det han møter i kveld. Men er Migration slik som i løpene forut, er han selvsagt en klar seierskandidat her.

1 Scarlett Gede har ikke fått sving på sakene hittil i år, og i tillegg er startsporet sjanseartet på en sprint. Men hoppa er bra og blir første motbud.

Sigbjørn Kolnes har tro på at 4 Zetus kan duge her. Zetus er bra fra start, og på raske sommerbaner kan vallaken overraske. Vi tar en sjanse og står på disse tre på de to minste V5-forslagene og får dessverre kun råd til formhesten 10 Space Bee på det største.
Rangering V76-3/V5-5: A: 5 B: 1-4-10-2-12-3 C: 9-6-7-8-11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag