*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Chaves med solide vinnersjanser på Øvrevoll

Elione Chaves og Dickie Dickens er en av favorittene i V5-1 på Øvrevoll fredag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Elione Chaves har flere store vinnersjanser i V5/V4-spillet fredag, når Nettavisens galoppeksperter jakter ny suksess på Øvrevoll.

08.10.15 20:00

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galopphelg står for tur der VM-løpet i USA lørdag kveld med norske Papagayo E. og B.B.S. Sugarlight på startstreken er det store sportslige høydepunktet. Ukens V75-omgang er på Bergen travpark. Fredagen byr på V65-ettermiddag fra Solvalla og V5/V4-ettermiddag fra Øvrevoll. Til kvelden er det V65 på Biri her hjemme og V64 fra Østersund i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galopperksperter ligger ikke på latsiden og denne helgen er det i tillegg til V4/V5-løp på Øvrevoll fredag, også både V4 og V5 fra Klampenborg lørdag og V4 fra Jägersro søndag ettermiddag. Tipsformen er eller strålende for våre to eksperter.

Sist søndag ble det strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750)

Vurderinger av Birger og Morten til fredagens løp på Øvrevoll der V5-spillet starter først (kl 16.00) og de tre siste V5-løpene er samtidig de tre første V4-løpene.

Elione Chaves er godt forspent med gode vinnersjanser denne fredagen, deriblant vår V5-banker som starter i V5-2. 2 Split Personality har rikignok vært en stor skuffelse i år, men det skal sies at motstanden har vært tøff. Nå er det et maidenløp, som på hestespråket betyr at hestene han møter ikke har vunnet løp før. Motstanden for Split Personality har aldri vært svakere, og det bør bli karrierens første seier og vi bankerspilles i V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers har vi god tro på 2 Kanzee Gold i V5-3/V4-1. Var klart først i mål sist, men ble disket for undervekt. Regner med at kretsen rundt hesten sjekker vekten grundig denne gang. Duoen 1 Tookwino og 2 Buffalo Soldier kan fort være et greit lås i V4-finalen. Begge vant lett sist og så ut til å ha mer å gå på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vår luring heter 5 Half Girl i V5-5 /V4-3. Klarer distansen og møter ikke så alt for sterkt felt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag