Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen:
Storfavoritten innfrir i strålende V65-omgang
V4 Färjestad:
Vi jakter flying start på uken
Oddssingel:
Ingen vinner i Italia
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt

Mandagens travmeny begynner veldig tidlig. Landets hovedbane kjører allerede igang V5-1 11:10. Ikke lenge etterpå kjører våre svenske naboer igang med V4 fra Färjestad klokken 12:20. På kvelden står Leangen for mandagens V65-omgang, og her må V65-bongene være levert innen 18:55. I Sverige er det Visby som står for V64-kjøringen, og som vanlig er frist for V64-spill 19:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dagens lunsjomgang på Bjerke er virkelig spennende spillemessig. Sist mandag ble det en mindre underholdene lunsjomgang med dårlig utbetaling. Jeg tror fem rette gir fine penger i dag, og bankeren finner jeg i den tredje avdelingen.

Dalen i tredje
10 Rosanna K.G i V5-3 er en hoppe jeg trodde skulle gjøre det mye bedre da den debuterte for Anderssen og Malmin i fjor. I de tre løpene i 2017 imponerte ikke hoppa, og fikk kun premier mot middelmådige hester. Nå har hoppa gjort to løp etter pause, og jeg synes virkelig hun har imponert og fått vist litt av det jeg trodde hun kunne.

Nest sist på Biri var det dags for årsdebut. Da fikk 4-åringen et fint løp i andre par utvendig. Hun spurtet flott til andreplassen. Det som er oppsiktsvekkende er at Mellby Frodo var hesten som vant, og sistnevnte så vi senest på Årjäng fredag. Det er nemlig en kanon. Nå sist så ble hoppa sendt frem til dødens tidlig, og så helt klink ut i den siste svingen. Dessverre galopperte hun da kusken skulle dra øreproppene. Formen virker til å være helt på topp, og jeg synes dagens motstand er ekstrem klein. Dette er hesten som har vist klart mest, og jeg mener det er dagens beste banker i en vrien lunsjomgang.

Malmin i første?
I V5-1 er ikke 9 Muscles Classic noe dårligere enn sine konkurrenter. Vallaken har dog ikke prestert på en god stund, og formen er naturligvis derfor usikker. Malmin og Anderssen har dog veldig god stallform, og sender aldri Muscles Classic til start om ikke den er klar for dagens oppgave.

5-åringen har fem seier på 18 starter. I sine seiersløp er hester som Willy Invalley, K.L.M Gazulin, Perillat og Bom Simoni slått. Det er ikke mange i denne første avdelingen som matcher de nevnte hestene ovenfor. Jeg tror niendesporet for Muscle Mass-sønnen er ypperlig, da han kan smyge med og bruke den gode spurten sin. Med litt tempo på denne forestillingen, kan denne vinne. Dette blir objektet i innledningen.

Nok en gang et objekt
I V5-2 trekker jeg nok en gang frem 7 Photolicious, jeg har gjort det ofte den siste tiden. Hesten møter hester han er på full høyde med i dag. Jeg mener og at formen er mye bedre enn hva raden tilseier.

Femte sist går 5-åringen meget godt til andreplassen bak Dreamy Queen. Nest sist spurtet hingsten veldig sterkt via drøye spor til tredjeplassen på Klosterskogen. Tredje sist galopperer hun vekk, noe jeg mener, er en klar seier. Nest sist på Bjerke hadde han bakspor, og tempo ble for dårlig. Vi snakker 20-tempo en 500-meter, og da er det vanskelig og skulle hente noe på de fremste hestene i feltet. Photolicious spurtet uansett godt, og hadde fin fart i mål. Nå sist på Biri ble det nøyaktig slik det var på Bjerke gangen før. Men igjen hadde hesten veldig fin fart inn i mål.

Formen til Photolicious er helt på topp, og hun vinner løp når som helst, hesten har bare hatt en god del uflaks de siste gangene. Motivert tipsener i andre avdeling.

Tet og slutt?
Jeg er ikke i tvil om hvem som er objektet mitt i V5-4. Det er 7 Egon B.R. Jeg var faktisk en stund inne på å bankerspille hesten, men det ble ikke slik. Uansett, denne traveren er i kjempeform for tiden. Han har nå fått to løp i kroppen etter en pause på to måneder. Nest sist etter pausen på Bjerke rekordforbedrer hesten seg med 0,4 sekunder. Og det med en meget tøff sisterunde i tredjespor. Vallaken sto på strålende og hentet lengder på gode hester ned oppløpet. Nå sist på Biri gikk Cocktail Jet-sønnen veldig flott nok en gang, og satt litt fast oppunder mål som fjerdehest.

I dag tror jeg, selv om 1 Enjoy My Hooves er flink fra start, på tet for 7 Egon B.R. 6-åringen er meget rask fra start, og skal ha solide tetsjanser. Det er og store muligheter for at tetutfordrer Enjoy My Hooves galopperer om det går for fort bak bilen. Vel i tet, så har 7 Egon B.R gode vinnersjanser. Dette blir DD-bankeren min.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Utfordrer favoritten i V5-5
Ja, det ligger ann til at 2 Thai Donato får tet og styre en god del underveis her. Da er selvfølgelig vinnersjansene gode og hingsten må med på alt av spill, men jeg er svært usikker på formen til den klare favoritten i den siste avdelingen. Jeg mener at det er en hest i dette feltet som er klart mer spennende.

Det er 4 Bleeding Hearth (DENNE BLE STRØKET MANDAGS MORGEN). Jeg har virkelig sansen for denne Chocolatier-sønnen. 7-åringen har nå fått et løp i kroppen etter pause. Men først må vi tenke litt på innsatsene til hesten før den lange pausen. Han ble blant annet tredje i et løp som ble vunnet av den rågode stayeren U.S Male E.P tredje sist på Momarken. Sistnevnte som var med i årets utgave av Harper Hannovers løp på Solvalla. I januar i fjor var hesten ute i enda et stayerløp, og det på Klosterskogen. Da galopperte Bleeding Hearth, men kom meget flott tilbake til andreplassen. Hester som Emir La Brousse, Nolessthanperfect og Day U.S var alle slått. Dette er sterkt.

Så var det løpet sist da. Til og ikke ha startet på seks måneder gikk Bleeding Hearth et toppløp. Kusk Kolle sendte frem til dødens etter 5-600 meter, og måtte gjøre jobben underveis. Vallaken tok over teten inn mot den siste svingen, og så sterk ut. Oppunder mål var det to hester som tok seg forbi, men innsatsen var veldig god uansett. Hesten er trolig enda bedre i dag, og han er vant med å møte gode hester. 4 Bleeding Hearth blir det klare objektet i den siste avdelingen.