En klink svenske i lunsjen


Magnus Jakobsson har flere fine hester til start under lunsjtravet på Momarken i dag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Magnus Jakobsson har flere fine hester til start under lunsjtravet på Momarken i dag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det blir nok en svensk seier på Momarken under lunsjen. Noen av løpene er svært åpne, og vi går langt ut her!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Øvrevoll: Storløpskveld på Øvrevoll
V4 Bollnäs: Nye utfordringer til lunsj
Oddssingel 1: Sarpsborg 08 skal redde den norske æren
Oddssingel 2: AIK gjør jobben i Irland
Oddssingel 3: FC København må ikke vinne
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Vi har kommet oss frem til torsdag, og det er kun to dager til den store V75-omgangen på Årjäng. Der det ligger 4 379 027 kroner ekstra i sjuerpotten. Før den tid skal vi gjennom torsdag og fredag, og det er mildt sagt mye trav under disse to dagene. Torsdagen starter opp med V4-lunsj fra Bollnäs. Etter dette er det rett til Momarken, der V5-omgangen starter 13:40. På kvelden er det kun i Norge fokuset vårt skal ligge. Bergen kjører en finfin V65-omgang. Ikke nok med det, på Øvrevoll er det og mulig å spille V65. Her er innleveringsfristen satt til 19:30. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sjekk ut følgende V5-analyser til Momarken: 

Dette er en vinner!
I V5-5 har Magnus Jakobsson en svært stor vinnermulighet med 3 On Track Banditten. Tredje sist på Biri var 4-åringen på norgesbesøk. Mer presist på Biri. Det var et V75-løp med hester som Creeks Survivior, Promo Kemp og Robin G.T. Nevnte Jakobsson plasserte hesten i tredje innvendig underveis. Det var en meget svak styring med feltets beste hest. On Track Banditten så aldri dagens lys, og ble sittende bom fast med alt av krefter spart på en 12-tid. Jeg tror hesten hadde vunnet veldig enkelt, selv fra dødens. Nå sist på Åmål møtte svensken på gode hester i et V86-løp. Nok en gang ble det et innvendig løp. Og nok en gang satt hesten bom fast med alt av krefter spart. Han så helpigg ut. Inntrykket var storartet. Dagens motstandere er av det billige slaget, og jeg tror vi får se hesten i tet på et tidlig tidspunkt. Han har solide vinnermuligheter. Jeg bankerspiller hesten i både V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Behandlet og klar for seier!

V5-1 kommer ikke til å bli et løp for minnebokene, men jeg har funnet meg et deilig objekt i innledningen. Hesten det er snakk om er 3 Air Speed. Sigbjørn Kolnes sin traver har lenge slitt med travet og sjeldent fått det til å stemme under løp. Nå rapporteres det om at hesten er fikset opp, og trener forbedret. Om Air Speed fungerer bedre i dag, så er vinnersjansene fine i dette kleine løpet. 3 Air Speed blir mitt klare førstevalg i V5-1. 

Schem i førersetet
Det er i mine øyne liten tvil om at Espen A. Schem har hesten som stiller til start med størst seierssjanse i V5-2. 4 Alonso O.R var meget god sist. Nevnte Schem styrte ut i dødens i den nest siste svingen, og på oppløpet galopperer hesten bort en 29-tid. Han var heller ikke helt borte i trippelkampen, og gode Spikfaks vant løpet foran Alm Andaman. Dette er to gode hester, som begge ville vært klare favoritter i et løp som dagens. Alonso O.R trener veldig fint for tiden, og skal ha gode sjanser i dette løpet, om han gjør en ny prestasjon som sist. 

13-åring til topps?
V5-3 er ikke et løp flust med vinnerhester. Mitt objekt blir 3 Aaby Knekten. Hesten har nå gjort tre løp etter en fire måneders pause. Vallaken sin form er stigende, og løpet sist på Bjerke var fakta meget positivt. Det var et V76-løp som gode Alm Nagano vant. Ernst Petter Knutsen, som kusket hesten, kjørte et meget fint løp. Åpningen kom helt perfekt ut mot oppløpet. 13-åringen leverte et solid oppløp. 4 Mintor, som er mye spilt i dette løpet, tok seg akkurat forbi Aaby Knekten oppunder mål. 3 Aaby Knekten er helt klart luringen i dette løpet. 

Hvem tar teten? 
Jeg tror tetkampen blir avgjørende i V5-4. Og min tetfavoritt heter 4 Hangre. Hesten er lynrask, og selv om 3 Dream Of Winner kan flytte på seg, skal Hangre ha fine tetmuligheter. Om sistnevnte kommer seg til tet er vinnersjansene gode. Nest sist på Årjäng var hesten veldig positiv. Da ble det tredjespor de første 600 meterne, og det var ikke akkurat dårlig motstand han møtte. Hvem ledet an løpet? Joda, det gjorde Categorical. Hesten som forrige fredag vant et kvalikløp til Jarlsberg Grand Prix. Etter 800 meter kom Hangre seg ned i rygg leder. Da det gjenstod 500 meter av løpet angrep kusken, og det til tross for den tøffe åpningen Hangre var gjennom. På det tidspunktet virket hesten meget pigg, men dessverre kom galoppen. Nå sist var 7-åringen positiv nok en gang, men tapte for en bedre hest i Tindra Star. Innsatsen var uansett god. Jeg håper hesten kommer ut med amerikanervogn som nest sist. Det virket ut som vallaken fikk et ekstra gir da. Uansett så har 4 Hangre den beste vinnersjansen i V5-4.