*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En perfekt banker

Gunnar Austevoll, og Nolessthanperfect blir mange sin banker på tirsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spekulerer i mot dagens tyngste! Bankeren har et gaveløp foran seg! En ny herlig lunsjomgang venter, og vi jakter tusenlappene på Momarken!

25.08.15 12:13

Sportspillsmeny tirsdag:

V4 Färjestad: Et solid holdepunkt mot V4-cashen
V65 Forus:
Frekk banker i en herlig V65-omgang
V75 Jägersro:
Gedigen V75-tirsdag med 17-millioner i potten

En helt praktfull tirsdag venter for vi som elsker travet! Vi gir tips til hele fire baner, og høydepunktet denne dagen, ja, det skjer på Jägersro hvor det skal kjøres en ekstra V75-omgang med mange millioner i potten! Vi gir deg selvfølgelig fyldige V75-tips.

Når det gjelder V5-omgangen på Momarken, så er den spennende, og flere av løpene er krevende. Vi sparte bankeren vår tilslutt, og tror her mye på 4 Live In Peace (V5-5) som har sett veldig fin ut de siste to gangene!

Mer om omgangen finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Färjestad (V4)

Kl.13.40 - Momarken (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.30 - Jägersro (V75 + V5) 17 millioner i V75-potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Momarken:

V5-1 : 1 Raymond Palema – Var TUNG i kroppen etter pause nå sist, og den gikk kun på det jevne i kulissene da. Det løpet gjorde uansett godt. Kan ventes klart forbedret med en blåser i kroppen, og bedre betingelser enn dette kan den knapt nok få. Har tidligere hevdet seg mot bedre hester enn dette i Sverige, og skulle Gunnar Austevoll forsvare sitt innerspor med vår ide, ja, da blir den ikke enkel å fange. PRØVES SOM ET FREKT DRAG I INNLEDNINGEN!

V5-2 : 8 Hauglid Storm – Er klart bedre enn raden, og den MÅ tas på alvor i svært overkommelige omgivelser denne tirsdagen. Nå sist så feiler den i fra seg en mulig andreplass oppunder mål, og tidsmessig så hadde den landet på 30,4/2120mv uten denne galoppen. Per Oleg Midtfjeld opp er spennende, og får han den bare rundt uten noe tull på veien så dukker den garantert opp helt der foran. PASSES!

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V5-3 : 7 Nolessthanperfect – Gjorde et OK løp sist etter en lengre pause, og vi hadde 12,9 s 500m på den da. Var dog litt skakk, og den så tung ut for dagen. Har den tatt det løpet som den skal, og om den kanskje er ytterligere forbedret til denne oppgaven, så sier det seg nesten selv at den dukker opp helt der foran. Kan være en banker, men vi vil se den i et løp til før vi går ALL IN. På de litt større bongene tirsdag så velger vi derfor å ta med noen hester imot i jakten på de store kronene i lunsjen.

V5-4 : 8 Art Nøkkve – Her skal man tenke på at noen av disse skal ut i Derbykval om kun en uke, og de hestene vil neppe bli tømt her. Art Nøkkve skal ut i Derbykval, men vi setter den likevel først. Så nemlig fin ut etter en pause sist, og Eilefsen var ikke noe etter den på oppløpet. Noterte seg for ny bestetid, og inntrykket var altså bra. Blir nå solid kuskeplusset med Eirik Høitomt, og den kan felle denne gjengen på ren speed. Vår ide i et veldig fint løp.

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V5-5 : 4 Live In Peace – Er feltes KLART beste hest, og normalt sett så dreier dette seg om en vinner. Første gangen ut etter et lengre avbrekk nest sist så ble den sittende bom fast på en meget god tid. Nå sist så avslutter den bra i kulissene i et løp som ble kjørt «den feile veien». Sist den var i Norge (23.12.2014 – Momarken) så vant den lett etter å ha kommet frem i dødens på siste bortre. Har møtt bedre hester enn dette, og vi tror på en topp mulighet i finalen. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag