*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Espen har den klare lunsjbankeren

Holene Odin og Espen A. Schem blir klare favoritter i V5-2 på Bjerke torsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Espen A. Schem og hans flotte fireåring Holene Odin blir den klare V5-bankeren på Bjerke torsdag.

08.10.15 20:00

Sportspills meny torsdag:
V4 Ørebro: Herlig lunsjomgang i vente
V64 Jägersro: Herlig galoppkveld i Malmö
V65 Klosterskogen: Jackpot med nesten 400 000 kr ekstra
Oddstips 1: Albania til herlig odds
Oddstips 2: Nord-Irland mot EM-sluttspill
Oddstips 3: Jimmie banker til
Tippetips: Midtukekupong med EM-kval

En strålende torsdag står for tur med trav og galopp fra tidlig formiddag til sent på kveld. Moroa starter med V4 fra Ørebro før Bjerke overtar med sin sedvanlige lunsj-V5 på torsdager. Til kvelden venter en herlig jackpotomgang i V65-spillet fra Klosterskogen med snaue 400 000 kroner ekstra i sekserpotten, og på Jägersro galoppbane jakter Nettavisens meget formsterke galoppeksperter nye gevinster i en strålende V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her skal det handle om torsdagens lunsjomgang på Bjerke som er preget av laber sportslig klasse og ditto vanskelighetsgrad. Det betyr at vi må ha en banker og Espen A. Schems flotte fireåring 4 Holene Odin er det klare bankervalget i V5-2.

Perfekte forutsetninger
Gang på gang på gang viser det seg at selv om store favoritter vinner innenfor V-spillene, så blir det solide penger. Holene Odin blir garantert den store folkebankeren i lunsjen på Bjerke torsdag, men er han som han var sist, så vinner han dette løpet. Sprint er neppe noe minus og motstanden er klart overkommelig, om ikke hyperkapable 5 Gregorius plutselig skulle finne på å gå feilfritt igjen. Denne har på den annen side ingen fordel av sprint og normalt så styrer Espen A. Schem tidlig til tet med 4 Holene Odin og leder hele veien. Min klare V5-banker i lunsjen på Bjerke onsdag.

Ned flere klasser
Trond Anderssen og Kristian Malmin har strålende form på sin fellesstall og i V5-1 sender de ut 9 Airstrike One. Fireåringen har vært matchet i klart tøffere lag enn dette på slutten og bakspor betyr neppe allverden, i et så ujevnt felt. Airstrike One er flink til å holde sin fart og må være en klar vinnerkandidat i V5-1, der 5 Hattori Hanzo blir den forståelige favoritten.

Topprytter nå - og motivert favoritt
I V5-5/DD-2 blir 4 Lord Aristo klar favoritt. Fikk det ikke til å stemme i et NM-monteløp i den siste starten, men torsdag er det Kristine Kvasnes opp som rytter og normalt skal dette være en solid vinnersjanse. Klar favoritt og samtidig min klare DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.