Favoritter i trøbbel på Bjerke


Ubert Mourotais, og rytter Johanne Ulrica Øveraasen, blir hardt betrodd i monteløpet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ubert Mourotais, og rytter Johanne Ulrica Øveraasen, blir hardt betrodd i monteløpet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Utfordrer den store favoritten i monteløpet! Delikatesse fra Sverige! Vi byr på et par saftige objekter i lunsjen torsdag! Du går vel ikke glipp av våre ideer?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Rosenborg kontrer dem i seng
Oddstips 2: AIK har fått opp dampen

V5A Klosterskogen: Klosterkveld med godbiter i V5 
V4 Skellefteå: Bergh viser frem en kanon
V65 Øvrevoll: Jackpotfest på Øvrevoll

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Suksessen bare fortsetter på galoppen:

Galopp-tipsene sitter, og det har vært et par herlige omganger i Sverige nå! Fra Jägersro på søndag 26. juli så spilte vi inn 149 964 i V4-spillet! Vi fikk fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

Fra Täby onsdag 29. juli så ble det mer valuta for dem som tok rygg. I V4-spillet så ble det dessverre ikke klaff på de flate bongene. Alle tre V4-systemene (4 andeler a 750) gikk dog inn, og betalte ut Kr.4 645 per stk.

I V5-spillet så gikk vårt mellomste forslag på Kr.432 inn, og det betalte ut flotte Kr.6 516,-. Alle våre V5-forslag satt som de skulle på Eksperten.

OBS! Det er jackpot på Øvrevoll denne torsdagen

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger/systemer på Øvrevoll

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke inviterer til en noe tynn lunsjmeny denne torsdagen, men vi synes uansett den er spennende da vi knaller til med et par lekre ideer! Vi tror på en duell i monteløpet, og legg merke til at vi har snappet opp bra rapporter på Global Oracle der!

Sjekk ut følgende lunsjsnadder fra Bjerke:

V5-1 : 2 Global Oracle – Dette er torsdagens mest spennende hest. Debuterer altså i monte, og ifølge våre kilder rundt Bjerke så skal det dreie seg om en topp mulighet. Man skal være klar over at i vanlige travløp så er Global Oracle en betydelig bedre hest enn for eksempel 6 Ubert Mourotais. Global Oracle er behandlet siden det siste løpet, og man har ordentlig tro på den i denne stilarten. SPILLES DIREKTE!

V5-2 : 2 Sandemoin – Helskummelt løp hvor de fleste har en elendig innstilling/ikke vil vinne travløp. Her tar vi med samtlige syv hester for å være sikker på å komme videre. Vi stoler nemlig ikke på 7 Nova Mollyn som har vist dårlig innstilling i Sverige med pisk. Draget vårt er heller ingen utpreget vinnerhest, men den har gått jevne/fine løp i kulissene, og den er ikke så verst på sitt beste. Her er den helt riktig ute, og den er verdt et forsøk til høye odds i lukene.

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-3 : 2 Arn Brodde – Har fått seg noen løp i kroppen, og den er billigere ute nå. Har dessuten trengt noen blåsere i kroppen, og den kan ventes forbedret i tiden som kommer. I trening har man gjort litt om på opplegget med blant annet ridetrening. Her møter den rett og slett ikke noe, og viser den bare litt av sitt nivå så skal sjansene være gode. PASSES!

V5-4 : 3 Te Amo – Har floppet sålangt for Bo Westergaard. Feilet vekk en klar seier nest sist, mens det igjen ble galopp sist. Vant tre av tre i fjor, og den skal ha bra kapasitet i forhold til det grunnlaget som den har på konto. Kan fort være klin overlegen her om den bare går. Her er det nemlig usselt imot. Taper ikke feilfritt.

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-5 : 2 Star Frost – Har et billig løp foran seg på torsdag, og den er SVÆRT spillbar. Kom ut etter pause sist, og han fikk ikke sjansene før det var for sent da. Så skikkelig bra ut for dagen, og den varslet form direkte. Har startet fem ganger i Norge tidligere, og den har aldri vært dårligere enn nummer to. Tre første, og to andre har det blitt. I disse omgivelsene så må den ha en bra sjanse, og vi ILER til med førstevalget!