Flere godbiter til lunsj

Per Oleg Midtfjeld kusker en av dagens tyngste favoritter på Momarken. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Per Oleg Midtfjeld kusker en av dagens tyngste favoritter på Momarken. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Superobjektet kan felle en av dagens største favoritter! Mulig skrell mot dagens tyngste favoritt! Vi går etter de store kronene til lunsj!

Sportspills meny tirsdag:
V65 Forus: Mer jubel for Folkehesten
V64 Bollnäs: Se opp for Mjølnerød
Oddstips 1: Portugal for sterke for Sverige
Oddstips 2: Nedrykk to sesonger på rad?
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken denne tirsdagen ser det meget interessant ut, og vi kan by på følgende objekter mot utbetalingslukene:

V5-1 : 2 Moe Frygg – Fyker til tet, og leder fort dette løpet hele veien. Har sett MYE forbedret ut i ny regi, men vi føler enda at det er mer å gå på. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er gode rapporter på den. SPILLES! PS. 7 Mjølner Tore – Er feltes beste hest, men den er dessverre ikke til å stole på. Om Kjenner greier å få den feilfritt rundt så er den såpass kapabel at den kan vinne fra dødens. Må med!

V5-2 : 10 Taifon Symphonic – Er det store objektet i løpet, og den skal virkelig passes. Nest sist så er den helt enorm i nederlaget etter et upassende opplegg. Nå sist er den dog enda bedre, og den går et helt rått løp i kulissene etter at den feilet seg vekk vel runden igjen. På en ikke helt optimal bane så viser den 11,4 s 900m etter feiltrinnet, og vi gav den to pluss i kanten. MÅ MED PÅ ALT SOM EN MULIG GODBIT!

V5-3 : 7 Løkki Bo – Her skiller fire hester seg klart ut på forhånd. Ideen vår virker stadig å utvikle seg, og den har sett bra ut mot ganske gode hester den siste tiden. Nå sist så fullfører den fint, og da taper den kun for kapable Voje Per. Er kjapp ut, og distansen nå er i hvertfall ikke noe minus. NÅ KOMMER EN ETTERLENGTET SEIER!?

V5-4 : 6 Eugenie Diamond – Har vært ute i tøffe selskap den siste tiden, og den har gjort fine løp. På ren utregning så er dette en klink vinner, men vi stoler ikke helt på Peter Strømberg som kusk, og over denne distansen så er det så lite som skal til før at megafavoritten kan være i trøbbel at vi bare må prøve å spekulere litt. Av motbud som kan være litt spennende er 10 Lindy’s Chosen One. Denne virker nemlig å være på vei mot formen, og den gikk helt strålende etter hinder på veien nå sist. Vi har 14,2 s 600m på klokken, og den var ikke helt tom på det. Med ytterligere fremgang så kan bomben smelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-5 : 4 August K. – Møtte aldeles for tøff motstand sist. Var da ute mot hester som er milevis bedre enn de den møter her. Nest sist så bomber den til tet, og det hele ser klart ut inn på oppløpet. Dog sover kusken bort seieren, og oppdager ikke faren før det var for sent. Er lynkjapp ut når den blir laddet med, og i helt riktige omgivelser så er den verdt et forsøk. PASSES!