Flott V5-lunsj på Bjerke


My Cool Mama og kusk Lars Anvar Kolle får tillit som Nettavisens DD-banker på Bjerke torsdag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
My Cool Mama og kusk Lars Anvar Kolle får tillit som Nettavisens DD-banker på Bjerke torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Til tross for små felter, er det en spillemessig meget interessant V5-lunsj på Bjerke torsdag.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Boden: Herlig V4-lunsj i nord
Oddsdobbel 1
: Everton kan gi blanke
Oddsdobbel 2: Sociedad vil ha gruppeseieren
Oddssingel 1: Rosenborg får det tøft i Skopje
Oddssingel 2: Skikkelig motbakke for Solbakken

En meget innholdsrik torsdag står for tur og den innledes med en meget spennende V4-omgang i Boden. Deretter er det klart for en spillemessig flott V5-lunsj på Bjerke. Til kvelden byr Bergen travpark på V65 her hjemme, mens Åby er vertskap for den svenske V64-omgangen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen har hatt veldig fin tipsflyt den siste uken og her er de største høydepunktene:

Momarken 5. desember!
Det mellomstore V65-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 960, gikk inn med seks rette og betalte tilbake pene 5 491 kr. På Eksperten ble det klaff for andelslagene med en pris på kr 1 000 (fire andeler a kr250/fem andeler a kr 200) og oppover. Disse bongene betalte ut fra Kr.5 491 eller mer. Super Orlando innfridde som dagens klinke banker, mens Benzema (2-valg) innfridde som en ordentlig godbit i innledningen.

Herlig opptur i V4-lunsjen 4. desember!
Rolf  knallet til med nye topptips i lunsjen til Bollnäs tirsdag 4. desember! På Eksperten fikk ALLE bonger fra kr 1 000 (fire andeler a kr 250/fem andeler a kr 200) og oppover fire riktige. De betalte ut meget fine 11 599 kr. Superskrellen I'll Fixit (utgangsverdi 1 177 kr) var med på kun fire hester.

Topptips ble levert i Harstad 2. desember!
Lerum traff godt med Eksperten-bongene til Harstad denne lørdagen, og det ble kling i kassen for flere av bongene. Tre bonger a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.17 363, og det gjorde også den store bongen på Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Du tar vel rygg på oss i Harstad?

Strålende fullklaff for tre V75-systemer på Leangen 2. desember!
Det ble strålende fullklaff for tre systemspill fra undertegnede som alle hadde banker på 1 Pleasetellmewhattodo i V75-3. To av systemene hadde fire andeler a kr 1000 og innl. pris på kr 3 855. På grunn av sene strykninger fikk begge disse systemene to ganger sju rette og hvert av systemene betalte tilbake meget flotte 65 652 kr. Et system med fire andeler a kr 1500 fikk også to ganger sju rette på grunn av sene strykninger og betalte tilbake meget pene 69 897 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Årets beste V4-tips ble servert i lunsjen 30. november –  kr 216 ble til  kr 20 933!
Det ble servert kolossalt sterke tips fra undertegnede i lunsjen til Örebro sist torsdag! Frisco Runner (5-valg) ble banket på den minste bongen til Kr.216,-. Supersmellen Ritzo (1,5%) var dessuten med på alt. Den lille bongen på Nettavisens (innl.pris kr 216)  suste inn, og betalte ut herlige 20 933 k

Flott Bjerkelunsj
Det er en bra samling med gevinster og da får vi håpe det blir mer suksess til torsdagens V5-lunsj på Bjerke, som det skal handle om heretter i denne artikkelen. De fleste V5-løpene har ikke mer enn åtte-ni startende, men likevel er det en meget vrien lunsj som står foran oss. Jeg tar sjansen på ei begavet fireårshoppe som min V5-banker.

Det handler om 2 Lygna Lotte som gjorde en flott debut i regi Kjetil Helgestad på Leangen 26. november. Galopperte da fra start, tapte ca 30 meter, men kom fint tilbake og ble treer i mål. Møter alt annet enn avskrekkende motstand i V5-2 og dersom hoppa ikke rotet seg med vekk med galopp, skal det være flott vinnersjanse. Ustoppelige Eirik Høitomt setter seg opp som kusk i ettermiddag og jeg bankerspiller 2 Lygna Lotta i V5-2.

Frekk DD-banker
I V5-4/DD-1 setter jeg treårige 4 My Cool Mama klart først. Treårshoppa til Henrik Karlin har riktignok ikke vært som best i sine to løp etter Kriteriefinalen, men på tidligere meritter, er jeg helt overbevist om at denne hoppa er den beste på kapasitet, i et svakt felt i V5-4/DD-1. Lars Anvar Kolle (som kjenner hoppa meget godt fra tidligere oppsitt), er tilbake som kusk i kveld. Jeg tror på seier og bankerspiller 4 My Cool Mama i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kolle innleder også?
Meget svak klasse på V5-1 i et løp som er stengt ved 500 startpoeng og det betyr mye formløst på farten. 4 Lord Ivi vant tre av ni løp i 2016, men har ikke vunnet en eneste gang i 2017. Er normalt kvikk i vei, og i et så svakt felt, er det ikke utenkelig at den Jens Kristian Brenne-trente vallaken, kan lede rundt om sammen med Lars Anvar Kolle.

Stadig bedre enn raden
Kun sju hester til start i V5-2, uten at løpet er spesielt lettløst for det. Nettavisen har ved flere anledninger lansert Gøran Antonsens treåring 5 Pique som et objekt, og det gjorde vi også sist. Da ble det galopp og disk. Motstandsmessig er det en helt riktig oppgave for Pique i dag og hesten blir min favoritt i V5-2.

Herman har beste hesten
Veldig fint spilleløp avsluttet dagens V5-rebus og her er det mange om beinet. Løpet er stengt ved 400 startpoeng, men på normalform er det flere hester som holder V75-klasse i dette løpet. 9 Venezia er nok den beste hesten. Hoppa satt fast med alt igjen i den siste starten på Momarken, og er vant til å møte bedre hester enn dette. Kusk og trener Herman Tvedt er optimist og selv fra bakspor er det min favoritt i V5-5.