Folkehesten med spennende betingelser

Thai Gucci, Folkehesten Nord Norge, har et riktig løp på søndag.
Thai Gucci, Folkehesten Nord Norge, har et riktig løp på søndag.

Sjokk med kapasitet til å legge feltet på rygg! Frekkis med en helt riktig oppgave foran seg! Vi jakter tusenlappene fra Harstad!

Sportspills øvrige meny søndag:
V64 Vaggeryd: Jackpot med norgeskjenning som banker
V65 Jarlsberg: Jackpot med Westergaard
Oddstips 1: De burde ikke være favoritt
Oddstips 2: Nedenom og hjem for Wolfsburg
Oddstips 3: Sarpsborg har mer inne
Langskudd: Nå sprekker United-boblen
Tippekupongen: Molde er ikke garantert seier
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-fotball
Tippeligaen: Disse er skadet eller soner karantene
Tippemagasinet: Ny episode før helgens runde

BBS Sugarlight tok en herlig seier på Åby lørdag. Olympiatravet gikk altså til Norge, og 1,5 millioner ble med hjem til Fredrikstad. Vårt andre håp, Support Justice, måtte nøye seg med en fin fjerdeplass.

I V75-spillet så ble det vrient, og utbetalingen der stoppet på 4,1 millioner. Ingen førstevalg vant, og det var ikke lett å være spiller denne lørdagen. Narold Vox (5. valg) overrasket litt i finalen, men vi serverte den som dagens DD-BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller uten banker fra Harstad denne søndagen, og kan by på følgende:

V5-1 : 4 Moe Aria – Er best på kapasitet, og den er også betydelig bedre enn raden. Er ikke enkel å kjøre, men HC Holm opp her er selvfølgelig et stort pluss. Vinner dette i en feilfri utgave, og den skal stå først på ranken. Løpet ellers er åpent, og her er det bare å gardere så bredt som mulig.

V5-2 : 12 Florican Plane – To hester får alt spill, men vårt sjokk kan vinne dette med flyt. Avslørte i fjor kapasitet langt utover det grunnlaget den har på konto, og dette er en traver som har MYE inne. Står ikke tilbake for favorittene på kapasitet, og skulle disse kjøre mot hverandre, ja, da kan bomben smelle!

V5-3 : 4 Eng Rappa – Har en spennende oppgave foran seg her, og den er verdt litt oppmerksomhet. Er normalt sett kjapp ut bak bilen når den løser, og dette er dessuten hesten sin beste distanse. Prøves som en frekkis fra perfekte betingelser!

V5-4 : 3 Thai Gucci – Var tynt jobbet før løpet sist, og Gry Kanstad hadde heller ikke hatt optimale forhold. Nå har hun fått trene som hun ønsker, og den kan ventes forbedret. Trener har tro på sin springer, og det skjønner vi godt. Motivert favoritt, og vi ILER til med førstevalget.

V5-5 : 4 BWT Hellion – Er ubeseiret i Harstad, og dette er en meget god hest. Har sjeldent fine betingelser foran seg her, og det kan bli tidlig tet. Viser den samme takter som den har gjort tidligere på Harstad, ja, da snakker vi om en mulig banker. For oss er dette en motivert favoritt i finalen.