*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Forus byr på en nydelig lunsj

Svein Ove Wassberg og Silas Hovmand. Tirsdag kommer de ut i V5-5. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Forus klemmer til med en meget spennende lunsjomgang tirsdag, og dette er en omgang vi gleder oss stort til! Du tar vel rygg?

02.05.17 19:40

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Visby: Kongen av Visby får kamp
V65 Momarken: Superinteressant V65-omgang på Momarken
V64 Axevalla: Frekk banker i en vidåpen V64-omgang
Oddstips 1: Atlético elsker å frustrere storebror
Oddstips 2: Bodø/Glimt setter skapet på plass
Oddstips 3:
Superspilleren er tilbake for Häcken
Månedsregnskap april: Ny supermåned fra Nettavisens eksperter

En hektisk tirsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Visby er først ut med en V4-omgang kl.12.20. Deretter venter en ny lunsj, og nå er det Forus sin tur. Her starter V5-1 kl.13.40. Om kvelden er det Momarken som står for den norske V65-omgangen, og løpene til den knallspennende omgangen er i gang kl.18.50. Axevalla er sist ut med en herlig V64-omgang, og V64-spillet starter som vanlig kl.19.25.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er spennende på Forus denne tirsdagen, og V5-omgangen er ikke spesielt lettløst. Flere av løpene er svært åpne, og vi blir ikke overrasket om det kommer et par bomber underveis i dagens omgang. Vi spiller med en banker vi føler sterkt for, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V5-1 : 10 Årsvoll Prinsen – Et VIDÅPENT løp innleder dagens lunsjomgang, og her kan det smelle direkte. Hesten vi plasserer først er en av de med best kapasitet i feltet, den har fordel av et lite felt, og formen er god. Nå sist fikk den maks på en bra tid, men var da ute mot hester som Torben/Troll T. Her er det betydelig enklere i mot, og uten galopp dukker den opp på foto. OBS!

V5-2 : 3 Dicentra Dream AT – Gikk bra i debuten for Buer, og den kan nok en 17-tid på en kjapp bane. Dog snakker vi om en veldig urutinert hoppe her, og på denne tiden av året stoler ikke vi på de urutinerte hoppene. 13 New Talisman – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den blir gradvis bedre. Gikk et bra løp etter galopp sist, og da hadde vi 17,1/1900m på klokken etter feiltrinnet. Trenger ikke å være borte med flyt på veien, og den tas tidlig på som en mulig skrell.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-3 : Her er det ikke enkelt, og det finnes ikke noe klart førstevalg som vi vil klinke til med. 3 Lykkje May/4 Tysvær Kongen er det begge OK rapporter på, og begge kommer nok til å senke seg mye til dette løpet. 2 Njølstad Jela er en annen fersk hest, og med Solberg Jela som mamma tas den med på mistanke.

Dagens banker:
V5-4 : 1 Intrepid Ibex – Har et rent gaveløp foran seg denne tirsdagen, og det må dreie seg om en STOR mulighet. Vant sprettlett fra tet sist, og den så ubrukt ut over mål. Er litt spesiell i aksjonen, og bedre ble det ikke sist når den mistet en sko. Er normalt veldig travsikker, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. Vinner normalt dette løpet selv om den skulle havne utvendig leder… BANKER!

V5-5 : 5 On Stride – Er et langskudd i finalen, men det er et langskudd som kan sitte der i helt riktige omgivelser. Var riktignok kun helt grei etter pause sist, men en knallhard bane den dagen var neppe et pluss. Glem ikke at denne gikk nesten likt i mål mot en kanon som Coktail Fortuna i fjor (05.06.2016), og den er ordentlig bra på sitt beste. Den dagen travet On Stride 13,6/2140ma… Fortjener et forsøk med løp i kroppen, og mot en klart overkommelig gjeng!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.