*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Forvandlingsnummer dominerer på Jarlsberg

Forvandlingsnummeret Arnspik blir Nettavisens banker i både V5A og V5B på Jarlsberg torsdag kveld. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jarlsberg byr på dobbel V5 torsdag kveld. Forvandlingsnummeret Arnspik bankes både i V5A og V5B sammen med formkusk Eirik Høitomt.

03.09.15 19:06

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: En bajas fikser cashen
Lunsj-V5 Bjerke: Enda mer Høitomt
V4 Åmål: Mjølnerød-hester fikser V4-1
Oddstips 1: Norge får sitt poeng
Oddstips 2: Dzeko sørger for europeisk målfest
Tippetips: Landskampkupong med store favoritter


En særdeles hektisk torsdag står for tur med trav og galoppløp fra tidlig ettermiddag til langt på kveld. Sommerbanen Åmål innleder torsdagen med V4 fra Sverige, før Bjerke overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden venter en meget spennende V65.omgang på Øvrevoll, mens Jarlsberg byr på dobbel V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eirik Høitomt er i fantastisk kuskeform om dagen og har siden 1. august vunnet smått utrolige 36 løp (startet torsdagen med to strake lunsjseire). Altså mer enn en seier hver dag og det er ikke hver dag Høitomt kjører løp heller. Han blir også Nettavisens bankerkusk denne torsdagen med 14 Arnspik som starter i V5-5A/V5-2B og denne bankerspilles da følgelig i både A- og B-spillet.

Nevnte Arnspik har vært sensasjonelt forbedret i det siste og vunnet to strake seire med en "mil". Har stått på tillegg i begge seiersløpene og gjør også det torsdag. Men hesten er kvikk i vei, og møter aldeles ikke noe tøffere motstand i enn i de foregående seiersløpene. Det ser atter ut som en meget flott vinnersjanse og 14 Arnspik bankerspilles i V5-5A/V5-2B.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høitomt-duo gjør opp
Til tross for at Folkehesten Jarlsberg, 3 Finnskog Odin, gjorde et kanonløp i siste starten på Bjerke for sin trener Eirik Høitomt vraker Høitomt denne til fordel for femårige 10 Sprett Odin som ikke har startet på over ett år og torsdag kommer ut i regi Høitomt. Det forteller hvilke ambisjoner Høitomt har med denne og prøveløpet ble levert på sterke 26.0/2120 meter. Kam være en klink vinner på direkten og er det klare førstevalget i løpet.

Dog har 3 Finnskog Odin 20 meters forsprang og 20 meter tillegg i et 15-hesters felt er alltid litt sjanseartet. Sammen med høykapable 14 Lustra Loke er det svært mye som tyder på at denne trioen gjør opp om seieren i V5-4A/V5-1B.

Seiersrekken kan bli brutt
Monteslageren 9 Ubert Mourotais jakter sin niende strake seier i monte i V5-4B på Jarlsberg torsdag. Han innfridde svært så kontrollert som stor V75-favoritt i sitt siste løp og er naturligvis den klare favoritten også her. Men før eller siden går hesten på et nederlag og all den tid vi har en annen B-banker, garderer vi ganske bredt i V5-4B torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag