Frekk banker i vrien omgang


Magnus Jakobsson dukker opp med en spennende traver i V5-finalen. Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com
Magnus Jakobsson dukker opp med en spennende traver i V5-finalen. Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com

Vrien lunsj! Frekk banker med toppform i kroppen! Flere herlige bud! Vi gleder oss stort til lunsjomgangen på Bjerke! Du tar vel rygg mot lukene?

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Jackpot med herlig V65
Dobbel V5 Bergen: Storetvedt med sprek nykommer
V4 Vaggeryd: Untersteiner innfrir med norgeskjenning
Oddstips 1: Hafnarfjordur er ingen spøk
Oddslangskudd: Godset trenger ikke å vinne
Midtukekupong: Strålende norske utgangspunkt
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En meget spennende helg er i vente, og vi gleder oss mest til det som skal skje på lørdag! I Harstad skal det nemlig kjøres V75 for første gang, og ekstra spennende blir det når det også er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet! Vi i Nettavisen har satset tungt mot Harstad, disse hestene kan vi, og vi gleder oss stort til løpene på lørdag. Vi kommer selvfølgelig med FYLDIGE tips til banen i Nord, og de vil bli lagt ut i løpet av fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En spennende torsdag venter, og dette er dagens meny:

Kl.12.20 - Vaggeryd (V4)

Kl.13.30 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V5-A)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65 med jackpot)

Kl.20.00 - Bergen (V5-B)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke knaller til med en lunsjomgang som ikke virker spesielt lettløst på forhånd. Flere av løpene er VIDÅPNE, og V5-1, V5-2, samt V5-4 er alt annet enn enkle å ranke. En banker er dermed bra og ha, og når den i tillegg er småfrekk, ja, da kan det knapt nok bli bedre. 11 Fossens Bonus (V5-5) er helt overlegen på kapasitet, og blir det bare litt tempo så jogger den rundt denne billige gjengen.

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V5-1 : 1 Seabreeze ÅS – Her blir nok 3 My Dream Come True det store skriket etter at den vant på Momarken tirsdag. Da serverte vi den som en godbit, men man skal være klar over at den må ha flyt på veien om den skal vinne. Distansen er nemlig ikke noe pluss… Vi går heller for en annen hest her, og draget vårt har nå fått seg to løp i kroppen etter pause. Fullførte bra sist etter at den måtte gjøre mye jobb i sisterunden. Kan få løpet nå, og den må med på alt. OBS! Løpet ellers er vidåpent, og ingen er fakta sjanseløse.

V5-2 : 1 Skrei Odina – Nytt meget åpent løp hvor det omtrent ikke er sjanseløse hester med. Ideen som vi går for her er bedre enn raden, og den var veldig positiv sist etter at det meste ble feil da. Gangen før så feiler den i angrep. Er ikke av den stabile sorten, men den har litt inne, og den kan sitte der i en feilfri utgave. OBS!

V5-3 : 6 Delec Hanover – Er nok best på ren kapasitet, men den er ikke til å stole på, og selv om den var OK i nederlaget sist så likte vi ikke oppførselen. Den bare ruste unna, og Bo var passasjer. Eirik Høitomt opp er selvfølgelig et pluss, men vi velger å spekulere, og en hest som er verdt litt oppmerksomhet er 3 Sweetstile. Den passerte mål med krefter igjen nest sist, og nå sist fullfører den fint på en meget god tid. Utvikler seg sterkt for tiden, og den skal passes.

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-4 : 5 Juniata Love SK – Var OK sist etter pause, og den er best på kapasitet. Har dog ved flere anledninger vist dårlig skalle, og vi er langt fra sikker på om den vinner dette. 7 Writing Lady – Er en interessant hest her. Var veldig tapper i nederlaget sist, og den virker å være på vei mot formen. Lars Anvar Kolle opp er spennende, og med litt flyt på veien så er den garantert med å kjemper mot denne billige gjengen. OBS!

V5-5 : 11 Fossens Bonus – Er helt overlegen på kapasitet i finalen, og skulle det ikke bli helt feil på veien så vil det overraske oss mye om noen greier å stoppe denne. Har nemlig møtt betydelig bedre hester enn dette i Sverige, og den varslet dessuten knallform nå sist etter en liten pause. Gjør da et helt svett løp etter galopp, og på vår klokke stod det 09,9 s 700m på et veldig bra sett. Har en fryktinngytende speed når den får gå med i rygger, og blir det bare litt fart her så feller den normalt sett samtlige. Topp sjanse, og vi tror hardt!