Frekk lunsjbanker på Bjerke


Magnus Jakobsson kjører vår småfrekke banker tirsdag.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Magnus Jakobsson kjører vår småfrekke banker tirsdag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Frekk banker! Lekkert objekt mot en mye spilt favoritt! Vi skygger de store favorittene i lunsjen, og går for gull på Bjerke!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Boden:
Mer snadder blir servert i lunsjen
V65 Momarken:
Vi jakter ny suksess på Momarken
Oddstips 1: Henrik Kristoffersen i vanvittig form

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

På Eskilstuna samme dag så ble det servert STERKE V64-tips. Nettavisens lille bong med en innleveringspris på Kr.210 satt som den skulle, og den betalte ut fine Kr.4 627,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi liker lunsjen som venter på Bjerke denne tirsdagen! Vi tror at det kan bli bra kroner, og vi skygger de største favorittene som bankere. Vår banker er nemlig av det frekke slaget, og vi tror MYE på 9 Exciter i finalen!

Sjekk ut følgende:

V5-1 : 3 Envie De Paris (48,6%) – Har ikke vunnet på lenge, men den er likevel motivert i innledningen. Avsluttet positivt nest sist, mens den også var OK til maks sist. Har tidligere vist bløt skalle, og vi er ikke sikker på om den er modig nok til å taue dette feltet. Er den det, ja, da leder den fort rundt om. Er dog ingen banker.

V5-2 : 3 Nezza Glide (30,6%) – Har et VELDIG riktig løp foran seg på tirsdag, og dette må dreie seg om en topp mulighet! Nå sist ble det feil for den, nest sist så ble speeden brukt for tidlig på en krevende bane, mens den avsluttet sterkt i 13-fart tredje sist. Bør speede ned denne gjengen, og vi må bare tro hardt!

V5-3 : 6 Aas Balder (23,3%) – Har vært ute mot bedre hester enn dette den siste tiden, og skal den igjen vinne et løp, ja, da må det bli her. Et lite felt er et stort pluss, og her skal sjansene for tet være bra. Ikke en av disse orker å trykke opp noe fart i dødens, og det kan bli veldig billig. SPILLES!

V5-4 : 11 Star Frost (11,7%) – Kommer utetter pause, og det er fine rapporter på den. Geir Vegard Gundersen opp er et solid pluss, og dette er en av de hestene vi virkelig gleder oss til å følge på tirsdag. Har jo matchet BETYDELIG tøffere hester enn dette tidligere i år, og den pleier dessuten å gå fine løp i Norge. Kan være en banker for de virkelig frekke i SYLTYNNE omgivelser!

V5-5 : 9 Exciter (23,4%) – Er helt overlegen på kapasitet i finalen, og den var klart bra i debuten for Magnus Jakobsson sist. Tapte da kun for to svært gode hester, og her går den ned mange klasser. Skal normalt sett ha gått mye frem med den blåseren i kroppen, og leverer den som sist, ja, da snakker vi om en vinner. STOR SJANSE, og vår frekke banker!