Frekke V5-bankere mot ny opptur


Eirik Høitomt kjører en av våre to frekke bankere denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Eirik Høitomt kjører en av våre to frekke bankere denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To V5-spill med potensial! To frekke V5-bankere! Vi liker ikke feige løsninger, og på torsdag går vi for gull! Du blir vel med på moroa!?

Sportspills meny:

Tippekupong: Rosenborg kan ikke slappe av

På torsdagens langoddsprogram er det tettpakket med kamper fra Europa League-kvalifisering og internasjonale treningskamper.

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fullklaff på Mantorp 21. juli - Kr.58 766 innspilt!

Det ble ikke uventet litt vrient å være spiller under JACKPOTOMGANGEN på Mantorp tirsdag 21. juli. Et av våre V64-systemer (Fire andeler a 1000) kom dog i mål, og det betalte ut flotte Kr.58 766,-. Systemet satt igjen med singel utgang på et av våre herlige objekter denne tirsdagen - Ågårds Mats (6-valg - 7,1%)! Vi gratulerer på det varmeste de som kjøpte en andel, og kan love mye mer moro i tiden som kommer.

Vi gir deg tips til følgende baner på torsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Drammen (V5)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen knaller til med to V5-spill denne kvelden, og vi velger å skygge de største favorittene som våre bankere! Vi spiller nemlig frekt i jakten på flotte sommerkroner! 3 Jam Star O (V5-3A) er bedre enn raden, og den bør taue sitt løp rundt om... 5 T.M First On Photo (V5-5B) debuterer i monte, men det er STERKE rapporter på den, og i svært billige omgivelser så er vi klart inne på at den knuser alt! Dette er altså våre bankere torsdag!

Her er dagens objekter:

V5-1 : 6 Eigelands Jokeren – Var bra til seier sist, og den var klart forbedret fra løpet nest sist. Blir dog veldig hardt betrodd i innledningen, og med tanke på at den er variabel/må gjøre absolutt all jobb selv nå, ja, da er i hvert fall vi litt skeptisk. Dette er en storfavoritt som kan tape, og vi velger å spekulere litt i innledningen.

V5-2 : 6 Gigant Invalley – Har vært håpløs i år, og den har rett og slett vært dum bak bilen. Nå har Truls Desserud justert utstyret til denne starten, og dette har fungert bra i trening. Feilfritt så spør den ingen om seieren, og dette er for oss en motivert storfavoritt. Kun galopp imot.

V5-3 : 3 Jam Star O. – Har en riktig oppgave foran seg på torsdag, og det kan dreie seg om en FREKK BANKER! Har vært positiv de siste to gangene, og nå sist kom den sterkt tilbake etter hinder på veien. Fra tet så blir det fort laber fart første 500-600m, og da skal den ikke bli lett å knekke ned. SPILLES!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-4 : 1 Pedrus – Er ikke i så verst form, og her har den et veldig spennende løp foran seg. Vi er klart inne på at Kristian Malmin velger å teste den foran om han greier å forsvare sitt innerspor, og på en kjapp sprint i Drammen så må det dreie seg om en fin mulighet. Er den bare i nærheten av det løpet som den gjorde tredje sist så er den fort en vinner her. SE OPP!

V5-5 : 1 Gigant Queen – Hevdet seg bra i tøffe hoppeløp i fjor, og det er en herdet dame. I år har den ikke kommet skikkelig i gang, men inntrykket sist var meget bra. Blåste da til tet, men slapp, og den fikk tredje innvendig. Fikk så sene luker, men den taktet bra om, og vi hadde 13,5 s 800m på klokken. Her vil nok Vidar Hop teste den i tet, og skulle det da ikke bli helt vill fart, ja, da leder hun dette rundt. SPILLES!

3B : 1 Sander Invalley – Hadde ikke helt flyt på startsiden sist, og det var grunnen til galoppen. Gikk bra i kulissene i etterkant, og den avslørte fin kapasitet. Kan helt sikkert under 18 på distansen, og skulle den forsvare sitt innerspor så er fort dette løpet over. Spilles, men den er urutinert så garderinger må til.

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

4B : 7 Mjølner Tore – Vinner dette løpet i «søvne» om den går feilfritt, for den er helt overlegen på kapasitet. Er dog langt fra stabil, og galoppen er aldri langt unna. Motivert favoritt, men den kan ikke stå alene da den er for ustabil.

5B : 5 TM First On Photo – Er det store skriket i dette monteløpet. Leverte et strålende monteprøveløp, og vi gleder oss til å følge den i denne stilarten. Her er det med få unntak ekstremt billig imot, og det kan opplagt dreie seg om en banker for dem som tør å ta en sjanse.