Fyldig lunsj på Forus


Pål Buer, og Pasha blir hardt betrodd i dagens lunsj. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Pål Buer, og Pasha blir hardt betrodd i dagens lunsj. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

V5 + V4 til lunsj på Forus! Fine V5-løp, og en omgang med potensial! Vi er sulten på en ordentlig opptur denne tirsdagen, og gir gass!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Hagmyren:
Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3
V65 Momarken:
Solide objekter i V65-spillet
V64 Jägersro:
Vrien omgang i Sverige
Oddstips 1: Blackpool må redde stumpene
Oddstips 2:
- Storhamar taper nøkkelkampen
Oddstips 3: Oilers må ut i hundre

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Forus klemmer til med en ordentlig fyldig lunsj denne tirsdagen, og det skal kjøres både et V5 + V4-spill. Vi spiller uten banker i dagens V5-spill, og dette er våre objekter:

V5-1 : 8 Calypso H. – Ble ikke kjørt en meter etter pause sist, og den ble sittende bom fast i kulissene. På tirsdag er feelingen at Rune Wiig klinker til fra start, og det kan bety tet. Er god nok på sitt beste, og den MÅ tas med på alt her! 6 Porfirio Bi – Er en traver som har hatt sine problemer, men på ren kapasitet er den slett ikke verst. Har nå fått seg to løp i kroppen etter et avbrekk, og sist på Bergen gikk den pigg i mål etter sene luker. Klaffer det bedre nå, ja, da er den god nok til å skrelle! Tas med på den store bongen til Kr.960!

V5-2 : 3 Julia Early – Småskummelt løp om ikke vår ide går feilfritt. Da tror vi nemlig mye på seier, for dette er en hoppe under en rivende utvikling. Ble kun plukket ned av Magda Haze nest sist, mens den var god etter en relativt grov galopp nå sist. Kommer den seg bare avgårde på tirsdag så kjemper den helt sikkert om seieren! SPILLES! PS. 9 Hez My Pride – Var veldig hissig på Sørlandet søndag, og Tom Erga fikk aldri sluppet den skikkelig til. Har bra kapasitet, og den skal ikke dømmes vekk selv om den ikke var på topp sist.

V5-3 : 7 Je T’aime Winner – Kom ut etter pause sist, og den gjør et fint løp direkte. Suste til tet, men fikk etter hvert rygg leder. Var kanskje vel pigg underveis, men den gjør det uansett bra, og den taper kun for to gode. På tirsdag er den blitt strøket inn et spor, og her burde den bli sluppet gratis til tet. Fra den posisjonen så leder den fort dette rundt om, og den er verdt et forsøk. 10 Karon Beach – Ble grovt sjenert til galopp sist, men den varslet form ved å komme formidabelt tilbake nedover oppløpet. Vi hadde 11,3 s 300m på klokken med krefter igjen. Kan sitte der med flyt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 3 Støa Stili – Feilet et par ganger sist, og det stemte ikke helt for dagen. Kom da ut med meget gode rapporter i ryggen. Nå setter Geir Gudmestad opp kaldblodsekspert Ove Wassberg, så får vi se om Ove får denne feilfritt rundt. Gjør han det så kjemper den garantert om seieren, og vi gir den et siste forsøk.

V5-5 : 4 Pasha – Var brenngod sist, og den kom da ubrukt til mål på en meget god tid. Fyker normalt sett til tet igjen, og den har ingen problemer med distansen om den er som sist. Motivert tipsener, men vi spekulerer litt på de større bongene da den varierer i prestasjonene.